Forrócsokoládé chilivel

Szavazás átlaga: 7 pont (18 szavazat)
Megjelenés: 2008. január 25.
Hossz: 10 666 karakter
Elolvasva: 971 alkalommal
Lassan sétálok az üzletem felé, élvezem a hó esést, végre az időjárás hozzá teszi a magáét a karácsonyi hangulatomhoz. Reggel szeretek időben elindulni, imádon a kelő város hangulatát. Bámulom a sálba burkolódzott sietős embereket, egy-egy ismerős kedvesen rám köszön. Rájöttem milyen szerencsés vagyok, nem kell rohannom a főnök és a beosztott is én vagyok. Szórakoztat is amit csinálok. Egy kávézót üzemeltetek, ahol a kávé különlegességek mellet minőségi borokat forgalmazok.

Minden nap egyformán indul, most a hangulatot fahéjas forralt almaborral fogom fel – dobni. Az unalmas vendégek többnyire az első reggeli gondolataikat velem osztják meg, nem panaszkodom vannak fantasztikusan jó fejek közöttük, akik nem hagyják, hogy az unalom mély depresszióba sodorjon. Menetrend szerint tudom, ki mikor fog bejönni, és mit kér.

Sanyi bácsi a reggel fénypontja, egy fülig mosoly öreg Úr, az ő ötlete volt, hogy hozzak létre egy bor klubbot, aminek a lényege szervezése, valamint a környék boros pincéinek a végig látogatása, abból a célból, hogy kinek is ítéljük oda az általunk létre hozott díjat. Mivel Sanyi bácsi ötlete volt a club létrehozása, és egyébként is oroszlánrészt vállal a szervezésekben, Ő lett a korelnök. Egy kikötése volt, amihez a végsőkig ragaszkodott, ki kell zárni a nőket. Nem igazán értettem, hogy miért, én jól érzem magamat a feleségemmel, és nem tesz szemrehányás, ha többet iszok a kelleténél, de én sem neki. Nekem személy szerint nem volt kifogásom a hölgyek ellen. Ő hajthatatlan volt, és meg is győzte az alapító tagokat. Most is hallom, dörgedelmes szavait " majd megtudjátok, ha az ezüst lakodalmatokat ünnepelitek, és mindent az asszonyoknak sem kell tudni csak azt, amit mi akarunk velük tudatni, higgyétek el nekem ez a jó házasság titka. Higgyék azt, hogy ők a főnökök, mi meg a clubunk mögé bújva megtudunk csinálni egy-két stiklit, amit az asszonynak nem kell tudni". Így indult a mi kis bor clubunk. Több sikeres túl vagyunk, mit mondjak jó volt, van abban valami amit Sanyi bácsi mondott. Nem kell tudni mindent a nőknek, a csajok nehezen de lenyelték a békát, hamar rájöttek arra, hogy nekik is jól jön egy pár napos szabadság. Shoping nélkülem, ez csodás, hát nem?

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7 pont (18 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. május 10. 15:40
#6
Ha egy nő akar valamit  el is éri.
1
én55
2022. november 10. 15:02
#5
Néha a kevés is elég.
1
a
A57L
2019. március 2. 03:44
#4
Nem sok, nekem nem tetszett.
1
l
listike
2014. február 25. 08:38
#3
Tökéletes.
1
kelyhecske
2010. június 8. 21:38
#2
nagyon jóóó..a végén a poén :)
1
T
Törté-Net
2008. január 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1