A+ A-

Anita bűnhődése 7. rész - Betti története 3. rész

Dóra utasította Bettit, hogy vezesse le társát a pincébe. A láncok csörögtek a padlón. A kínzóhelyiségbe érve egy padra hasaltatta Jennyt.
- Először a talpadat fogom elverni, gazdád kifejezetten megkért rá, hogy foglalkozzak a talpaddal. Lábakat fel! Betti pedig közben a falnál térdelve számolja az ütéseket.
Mindketten felvették a kívánt pozíciót. Az úrnő egy nádpálcát emelt le a polcról. Megsuhintotta, Jenny összerezzent, aztán a valódi ütés már váratlanul érte. Felsikoltott és elrántotta a lábát. Az úrnő megvárta míg ismét felveszi a pozíciót, csak azután csapott le. A következő tíz ütést sorozatban szolgáltatta ki, felváltva verve a lány lábait. Aztán némi pihenési időt adott a pihegő áldozatnak. A következő sorozat 16 ütésből állt, Jenny ekkor már sikított és remegett, többször elhúzta a lábát, és egyre hosszabb időbe telt, mire ismét felvette a pozíciót.
- Most elég lesz ennyi. A fegyelmezetlen fickándozásról le foglak szoktatni. Talpra!
Jenny sziszegve tápászkodott fel. Dóra levette róla a nyakörvet és a csuklóbilincset, helyére egy, a két csuklót és a nyakat összekapcsoló vastag vas került. A béklyó csukló felőli végére egy plafonról függő lánc került, amit egy csiga segítségével addig húzta felfelé amíg csak lábujjhegyen tudott állni, majd a bokákra széles terpesztővasat tett. A lány nehezen találta az egyensúlyát, a nyakvas hátrafeszítette a fejét.
- A következő fordulóig magatokra hagylak benneteket. Megengedem, hogy beszélgessetek. Azt akarom, hogy jobban ismerjétek meg egymást.
Ahogy magukra maradtak Betti igyekezett óvatos súlypont áthelyezésekkel javítani a pozícióján, kezdett zsibbadni a térde.
- Miért nem állsz fel, hisz egyedül vagyunk, észre sem venné? - kérdezte váratlanul Jenny.
- Eszedbe ne jusson az ilyen! Mi van ha váratlanul visszajön? Egy dolgot alaposan megtanultam: Az úrnő mindent lát és minden fegyelmezetlenségért keményen büntet. Ez minden úrnőre igaz.
- Annyira fáj a talpam. És szorosak a vasak is. Nem tudom, hogy fogom kibírni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2016. 01. 5. kedd 22:28
Nem rossz
#3 A57L 2014. 12. 4. csütörtök 06:02
Nem lett rossz.
#2 toti 2008. 01. 25. péntek 00:07
#1 Törté-Net 2008. 01. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?