A+ A-

Anita bűnhődése 7. rész - Betti története 3. rész

Dóra utasította Bettit, hogy vezesse le társát a pincébe. A láncok csörögtek a padlón. A kínzóhelyiségbe érve egy padra hasaltatta Jennyt.
- Először a talpadat fogom elverni, gazdád kifejezetten megkért rá, hogy foglalkozzak a talpaddal. Lábakat fel! Betti pedig közben a falnál térdelve számolja az ütéseket.
Mindketten felvették a kívánt pozíciót. Az úrnő egy nádpálcát emelt le a polcról. Megsuhintotta, Jenny összerezzent, aztán a valódi ütés már váratlanul érte. Felsikoltott és elrántotta a lábát. Az úrnő megvárta míg ismét felveszi a pozíciót, csak azután csapott le. A következő tíz ütést sorozatban szolgáltatta ki, felváltva verve a lány lábait. Aztán némi pihenési időt adott a pihegő áldozatnak. A következő sorozat 16 ütésből állt, Jenny ekkor már sikított és remegett, többször elhúzta a lábát, és egyre hosszabb időbe telt, mire ismét felvette a pozíciót.
- Most elég lesz ennyi. A fegyelmezetlen fickándozásról le foglak szoktatni. Talpra!
Jenny sziszegve tápászkodott fel. Dóra levette róla a nyakörvet és a csuklóbilincset, helyére egy, a két csuklót és a nyakat összekapcsoló vastag vas került. A béklyó csukló felőli végére egy plafonról függő lánc került, amit egy csiga segítségével addig húzta felfelé amíg csak lábujjhegyen tudott állni, majd a bokákra széles terpesztővasat tett. A lány nehezen találta az egyensúlyát, a nyakvas hátrafeszítette a fejét.
- A következő fordulóig magatokra hagylak benneteket. Megengedem, hogy beszélgessetek. Azt akarom, hogy jobban ismerjétek meg egymást.
Ahogy magukra maradtak Betti igyekezett óvatos súlypont áthelyezésekkel javítani a pozícióján, kezdett zsibbadni a térde.
- Miért nem állsz fel, hisz egyedül vagyunk, észre sem venné? - kérdezte váratlanul Jenny.
- Eszedbe ne jusson az ilyen! Mi van ha váratlanul visszajön? Egy dolgot alaposan megtanultam: Az úrnő mindent lát és minden fegyelmezetlenségért keményen büntet. Ez minden úrnőre igaz.
- Annyira fáj a talpam. És szorosak a vasak is. Nem tudom, hogy fogom kibírni.
- Nem értem, hogy kerültél ide. Elítélnek is lopásért, legfeljebb hat hónapot kapsz egy közönséges börtönben. Ilyen apróságért nem ítélnek szigorított büntetésre.
- Annyira megijesztett az úrnő. És nem tűnt olyan nagy dolognak a rabszolgaság. Azt hittem mindössze annyit jelent, hogy ingyen kell dolgoznom neki. A börtön pedig olyan félelmetesen hangzik.
- Én hét évet töltöttem el ott. Már alig lett volna vissza, amikor kitalálták, hogy eladnak rabszolgának. Így öt évig az úrnő tulajdona vagyok. Én a szigorított börtönben voltam. Egyszer lehoztak hozzánk egy lányt a normál részlegről. Ők nadrágot és inget hordtak, igaz mezítláb jártak és volt bokabilincsük is. Viszont legfeljebb hetente kétszer kaptak verést. Úgyhogy nem lett volna az olyan félelmetes. De ha már itt vagy jobb ha megtanulod, két évig nem vagy több mint egy tárgy. Ha engedelmesen kiszolgálod úrnőd minden szeszélyét, van rá esélyed hogy könnyebb sorsod lesz.
- Nagyon kell pisilnem. Mielőtt idejöttem megittam fél liter kólát. Most pedig fázik a lábam is a hideg kövön.
- Tartsd vissza! Eszedbe ne jusson bepisilni, azért nagyon megbüntetne.
Lassan telt az idő mire végre ismét lejött az úrnő.
- Remélem nem unatkoztatok.
- Úrnő, nagyon kell pisilnem, könyörgöm engedje meg!
- Kaptál engedélyt a megszólalásra? - csattant fel az úrnő hangja.
- Nem, úrnő, bocsásson meg úrnő!
- Még sokat kell tanulnod. Betty, hozd ide a vödröt és tartsd a lába közé! Most már pisilhetsz! Mire vársz, még sem kell?
- Állva nem tudok - nyöszörögte.
- Rendben, akkor ezek szerint nem kell pisilned... Betty, rakd vissza a helyére a vödröt és nyisd meg a csapot...
A lassan csordogáló víz hangja megtette a hatását, Jenny láthatóan vergődött láncán, de nem mert szólni, csak szemével könyörgött kegyelemért. De arra hiába várt, Dóra szó nélkül sétálgatott körülötte, és lovaglópálcájával néha-néha mintegy véletlenül rávágott egyet a lány fenekére. Az egyik ütés után Jenny nem bírta tovább és bepisilt. Lábán végigfolyó pisi tócsába gyűlt a padlón.
- Hogy merészelted összepiszkítani a házam, de mocskos kis ribanc! - förmedt rá az úrnő, majd leengedve a láncot a pisi felnyalására kényszerítette, orrát mint egy kutyáét beleverve saját mocskába. - Ezért holnap kapod meg a büntetést - tette hozzá, visszarakva a lányra eredeti bilincseit, majd néhány rúgással belökte az egyik cellába.
- Betty, gyere ide nézd meg jól, hogy jár az aki megharagít - vetette oda a rémülten lapuló másiknak, miközben egy lánccal a falhoz rögzítette Jenny bokáit és csuklóit oly módon, hogy ezzel megakadályozta a lefekvést is, hisz a csuklóbilincsbe akasztott láncot egy másfél méter magasságban levő karikába lett fűzve, így a lány sem feküdni sem felállni nem tudott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2016. 01. 5. kedd 22:28
Nem rossz
#3 A57L 2014. 12. 4. csütörtök 06:02
Nem lett rossz.
#2 toti 2008. 01. 25. péntek 00:07
#1 Törté-Net 2008. 01. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?