A+ A-

Főiskolás lányok 3. rész - A lakásban

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2008. január
A lakában Julie még jobban tetszett, mint eddig. Annyira jól nézett ki, hogy teljesen megfeledkeztem Aprilről és Richről. Valahol biztos megálltak útközben. Mivel a lakásban a nappalin kívül csak egy hálószoba volt, az én területem a nappali volt. Itt aludtam egy kihajtható ágyon, ami általában nem volt megvetve. Julie nem habozott, leült, hátradőlt, és hívogatóan tárta szét lábait. Csak a vékonyka nadrág és a póló volt rajta, a dzsekit a kocsiban hagyta. Ahogy odamentem hozzá, a farkam kezdett ágaskodni megint.
Julie hanyattfeküdt, és rámnézett. Finoman megcsókoltam és vörös ajkai közé nyomtam a nyelvem. Erre ő a dudorodó ágyékomra tette a kezét, és elkezdte simogatni. Nagyon-nagyon profi volt. Éreztem, hogy ma éjjel minden kimondatlan ígéretét valóra váltja.
Csókolózás közben levettem róla a pólóját, de elszakadt. Visszatoltam a lányt az ágyra, fölémásztam, megcsókoltam egyik meredező bimbóját, ő meg közben a farkamat tapogatta, és elkezdte kibontani a nadrágomat. Szoptam a mellét, ahogy csak bírtam, ő meg hátratolta rajtam a nadrágot. Így már jól hozzáfért a farkamhoz, ott ágaskodott előtte. Ráengedtem a hasára, Julie meg átkarolta a csípőmet. Maga felé húzott, úgyhogy bátran nekinyomtam. Az izzadságtól és a gecitől még mindig csúszós volt hasa. Kissé feljebbcsúsztam, és újra a mellei közé nyomtam a farkam, ő meg boldog mosollyal nyomta össze a cickóit, hogy teljesen eltüntesse a dákóm.
Elkezdtem lassan baszni a mellét. Így, hogy fölötte térdeltem, kissé más érzés volt, mint a tóparton. Egyszerre mozgott velem, finoman a helyén tartotta a farkamat. A húsa meleg volt és nedves, a farkam máris csöpögni kezdett. Julie jól hátrafeszült, hogy minél jobban a melléhez férjek. Gyönyörű arcán ott ragyogott a vágy.
Jól megmarkoltam a melleit. Ő elengedte őket, én meg finoman összenyomtam, hogy jól a farkamra simuljon. Julie lenyúlt és teljesen lecibálta rólam a nadrágot, utána pedig a sajátját, de azt csak a bokájáig tudta letolni. Én zavartalanul mozgattam a farkam a mellei között, nedves, csöpögő makkom folyton az arcához ért.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Pavlov 2017. 05. 6. szombat 14:07
https://www.smashwords.com/books/view/722375 - a Főiskolás lányok ingyenes e-könyvben!
#5 papi 2013. 10. 2. szerda 07:51
Nagyon jó.
#4 A57L 2013. 07. 7. vasárnap 05:56
Továbbra is jó.
#3 Pavlov 2013. 03. 22. péntek 06:03
Köszi!
#2 PoT 2008. 01. 23. szerda 03:53
Kár, hogy ezek az amcsi történetek mind egy kaptafára épülnek... de a fordítás továbbra is tartja a szintet. 8 pont
#1 Törté-Net 2008. 01. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?