A+ A-

Születésnapi buli

Egy évtizeddel ezelőtt esett meg velem az egyik legkülönösebb kaland, amiben részem volt. Peti barátommal egy születésnapi buli szervezésének kellős közepében voltunk. Az egyik havercsajnak, Andinak csináltuk a meglepetésbulit a 18. születésnapjára és szerettünk volna valami extrával kirukkolni. Még a gimnáziumból ismertük egymást, összetartó haveri banda kovácsolódott az évek alatt, ami évfolyamokat fogott át. Mi akkor múltunk 19 évesek, mindketten egyetemre jártunk és a barátságunkon kívül félszegségünk és viszonylagos tapasztalatlanságunk is összekötött minket. Se Peti, se én nem voltunk az a tipikus jóvágású, lányok kedvence típus, ő az átlagnál alacsonyabb és testesebb volt, vörös haja és szeplős arca se könnyítette meg a dolgát. Én akkoriban kifejezetten sovány, szemüveges srác voltam, hosszúra növesztettem szőke hajamat, hogy vagányabb legyen a külsőm. Mit mondjak, nem volt túl sikeres próbálkozás.
A társaságban voltak nálunk idősebbek is, fiatalabbak is, Andi például egy évvel alattunk járt, akkor érettségizett le. Alacsony, vékony, de formás testű lány volt, érdekes arcát vállig érő fekete haj keretezte. Nem volt az a klasszikus szépség, mégis döglöttek utána a pasik és ő élt is a kínálkozó lehetőségekkel. Sokat lógtunk együtt hármasban, a kamaszkorból kinőve akkor kezdtük kóstolgatni az életet - barátok voltunk, semmi több.
A bulit nálam tartottuk egy szeptemberi napon, elég nagy volt a lakás, a szüleim pedig még a telken voltak, a mienk volt az egész. Összejöttünk vagy huszan, volt torta, szendvicsek, pezsgő, de semmi nagy ivászat vagy durvulás, elég szolidak voltunk, 11 körül haza is szivárgott mindenki, csak mi hárman maradtunk, előre megbeszéltük, hogy Andi és Peti nálam alszik, hogy ne kelljen éjszakai buszozniuk, mert mindketten a külvárosban laktak. Leterítettem az ágyam mellé két polifoamot, arra pokrócot, kigöngyölték a hálózsákjukat (nagy kempingezők voltunk), majd szép sorban letusoltunk. Én voltam az utolsó, mikor visszatértem a szobába pólóban és alsónadrágban, ők már a hálózsákjukon hevertek hasonló szerelésben, csak éppen Andin alsónadrág helyett egy bugyi volt. Épp a maradék pezsgőt itták az üvegből, mikor ledőltem az ágyamra, Peti nekem is odanyújtotta az üveget. Meghúztam, édes volt és meleg, szénsav se volt benne sok, de nem zavart.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 01. 24. péntek 06:52
Egész jó.
#3 Gatyo 2008. 01. 25. péntek 00:12
nem rossz,kicsit több tartalom jó lett volna
#2 lajla 2008. 01. 23. szerda 20:34
jo
#1 Törté-Net 2008. 01. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?