A+ A-

A szüzek kora véget ért 1. rész

Két sráccal jártam tizenhat éves koromban hosszú időn át, csak tizenhetes évemnek a végén romlott meg a régi jó viszony köztünk. Tulajdonképpen soha nem szerettem egyiket se. Magányos voltam, egy bérházban nőttem fel, a családom nem törődött velem. Így több év távolából nézve is elég szerencsétlen voltam kamaszként, sok rossz dolog történt és még történhetett volna velem, csoda, hogy azért viszonylag megúsztam eddig a dolgokat.
Nem volt jó egyedül, inkább a haverokkal lógtam, mint otthon egyen a fene a girnyó őseimmel. Nekem olyan volt a családom, hogy egy ágyban aludtunk hárman, apám folyton piás volt, ha jött haza este, evett valamit, benyomta a sörét mintha nem lett volna amúgy is elég részeg. Mi már anyámmal az ágyban voltunk, amikor ő jött, ahogy odaért, már tolta is le a nadrágot, szétlökte anyám lábát, és ormányszerű farkát már nyomta is neki befele. Eleinte majdnem elsüllyedtem a szégyentől, de évek alatt megszoktam.
Ha tehettem, a srácokkal vertem el az időt, bagóztunk, piáltunk, marháskodtunk, nekik se volt jobb az otthoni környezetben, mint nekem. Nem szerettem őket,de ragaszkodtam hozzájuk, mintha testvérek lennénk. Persze azért tartottam tőlük, apám után nem voltak illúzióim a férfiakat illetően, de jól elmarhultunk, ment az idő. Magamban tudtam, akármennyire is kezelhetők a srácok, a vége az lesz, hogy bepróbálkoznak nálam, és akkor mit csinálok? Nem vágytam fickókra, fölösleges terhet nem akartam a nyakamba, bár néha viszketett nekem is, de ilyenkor segítettem magamon. Elképzeltem, hogy egy nagy marha behemót állat elém áll, nekem szegezi a rút nagy faszát, ahogy apám anyámnak. Aztán nem törődve a sikoltozásommal kitapogatja a bejáratot, nyálat ken bele, és elkezdi nyomni befelé. Egyszer az egyik csaj mesélte, hogy őt a pasija amikor szembe térdel vele, lapátkezeivel átmarkolja a csípőjénél, s miután beillesztette a gyík fejét, megragadja és ráhúzza a faszára. Így mondta, ezekkel a szavakkal. Ez annyira felizgatott, hogy hazarohantam, és megujjaztam magam a klotyón. Ettől kezdve én is ezt fantáziáltam, először úgy, hogy elképzeltem a jelenetet, aztán egy idő után úgy, hogy a csaj helyébe képzeltem magam. Én voltam az, akit derékon alul meztelenre csupál a pasija, és akit megragad, felhúz a szerszámára.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sztbali 2017. 06. 5. hétfő 14:12
Tetszik a történet. Kéne a beígért folytatás is!
#5 vakon53 2016. 03. 27. vasárnap 12:30
Holvan a betyárját a következőrész?
#4 A57L 2014. 05. 24. szombat 05:45
Én szerintem jó lett.
#3 listike 2014. 04. 5. szombat 07:30
Nem tetszett.
#2 Sasha 2008. 01. 20. vasárnap 09:15
titszik a stílusod, folytasd
#1 Törté-Net 2008. 01. 19. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?