A+ A-

A megrekedt karrier 2. rész - Péntek éjszaka

Péntek este fél kilenc van.
Nicole Kidman idegesen néz a karórájára. Harry Millernek minden pillanatban meg kell érkeznie. A fejéből már napok óta nem tudja kiverni a férfi irodájában történteket. Amikor elhatározta, hogy a segítségét kéri sejtette, hogy cserébe szexuális szívességet fog érte kérni, mert a pletykák szerint mindig azt kér a nőktől. Mikor belépett az irodájába fel volt készülve rá, hogy le kell feküdnie vele, de arra a legvadabb álmaiban sem gondolt, hogy a teste reagálni fog rá. Nem gondolta volna, hogy ennyire ki van éhezve egy férfi érintésére.
Mióta kilépett a férfi irodájából azon gondolkodik, hogy eljöjjön-e a pénteken. Sokszor meghányta-vetette a dolgot, majd arra jutott, hogy ha már egyszer megszegte a hazasági fogadalmát a szerepért, akkor innen már nem szabad meghátrálnia, mert akkor a semmiért tette.
Bár még mindig nagyon szereti Tomot, de nem akar, lemondani a karrierről sem ezért el kellett jönnie.
Egy Limuzinja fordul be a park sarkán és lassít. Végül megáll.
Harry Miller a limuzinból kikémlelve látja, hogy az egyik fa árnyékából egy női alak lép elő, majd megindul az irányába. A női alakban kétségtelenül felismeri Nicole Kidman, Tom Cruise felesége, bár kalapot, szemüveget és egy ballonszerű kabátot visel.
Nicole magas sarkú cipője hangosan kopog a járdán a kalapja alól kilógó szőke hajának néhány tincsét a gyenge szellő borzolja, miközben az autóhoz siet, majd miután a limuzin sofőrje kinyitja, az ajtót gyorsan beszáll.
- Jó estét, örülök, hogy látom Mrs. Cruise.
- Jó estét, uram.
Harry egy mosoly kíséretében figyeli, ahogy a színésznő leveti magáról a kabátját. Alatta feltűnik az ujjatlan, testhez simuló egyrészes estélyije, aminek a felsője alatt szemmel láthatólag nem visel melltartót, mivel jól kivehetőek alatta az apró, de formás mellei. Nem beszélve a hűvös levegőn megkeményedő mellbimbóiról, amik feszesen ütnek át a ruha anyagán keresztül. Fekete színű, szűk, térd fölé érő szoknyája pedig felvette a feneke csodálatos alakját, amin a tangája körvonalai finoman áttetszenek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2016. 10. 30. vasárnap 15:04
A helyesírás olyan borzalmasan pocsék, hogy még ezen az oldalon is ritkaság. Különben jó lenne.
#7 A57L 2014. 04. 27. vasárnap 09:47
Jó a folytatás is.
#6 genius33 2013. 06. 3. hétfő 22:04
Egész jó.
#5 sipospista 2013. 06. 3. hétfő 21:48
nem rossz
#4 Rinaldo 2013. 06. 3. hétfő 08:23
Remélem minden hol jól meglesz baszva.
#3 papi 2013. 06. 3. hétfő 05:21
Nekem bejön.
#2 veteran 2013. 06. 3. hétfő 05:18
Hiába a szopás,a dugás várat magára.4p
#1 Törté-Net 2013. 06. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?