A+ A-

Egy asszony a cseten

40 éves voltam, éltem a háziasszonyok szürke egyhangú életét. Anyagilag nem panaszkodhattam, férjem jól keresett, befolyásos ember volt, két gyerekem szerettem. Nappal egyedül voltam családi házunkba, délután 4 előtt nem jött meg se a férjem se a gyerekek. Lassan unatkozni kezdtem, de férjem hallani sem akart arról, hogy dolgozzam, ezen egyre többet veszekedtünk. Ő rettentő féltékeny volt, az utcára is alig akart engedni. Ráadásul 50 évesen a szex sem nagyon ment már neki és félt, hogy megcsalom. Egy ilyen veszekedős reggel után otthon unalmamba Internetezni kezdtem. Béna vagyok a számítógéphez, de azért amatőr módon értettem hozzá. Észrevettem, hogy a fiam szexképeket nézeget, persze nem haragudtam rá, ez természetes. Sőt miközben nézegettem, magam is észrevettem, hogy hatással van rám. Egyre többször nézegettem ilyen képeket, filmeket és egyre többször maszturbáltam rá. Mióta férjhez mentem, nem voltam együtt más férfival és újnak tűntek a filmek, a férjemmel mikor még ment neki a dolog, a szex egyszerű, egysíkú volt és gyors. Itt meg olyanokat láttam, hogy teljesen felizgatott a dolog. Ilyen dolgok, hogy egy nő bekapja egy férfi farkát, vagy hogy többesben van, a popószex, mások előtti meztelenkedés az én életemben ismeretlen volt. Csak néztem nagy izgalommal és irigyeltem a szép nőket a filmen, irigyeltem a fiatalságukat, nyitottságukat.
Aztán egyszer barangolás közben egy csetre is felléptem. Megdöbbentem, hogy bár negyven éves vagyok rengetegen kattintottak rám randevút kérve, szextörténeteket mesélve. Először mulattatott, de aztán egy ilyen alkalom után a tükör elé álltam meztelenül és végignéztem magamon. Magas nő voltam hatalmas mellekkel, de nem voltam kövér. Melleim már kissé lógtak, a szülésnek és koromnak következtében, de azért még rugalmasak voltak a maguk 110 - es méretében. Kis hasam is volt már és a fenekem sem volt kicsi, de nem voltam hájas. Talán szexuális izgatottságom miatt (éppen egy szerepjáték után voltam) fényképeket készítettem magamról, testemről, fenekemről, dús szőrzetű puncimról és melleimről is több sorozatot. Másnap mikor ismét izgatottan csetelni kezdtem, alig vártam, hogy valaki képet kérjen rólam. Ez sokszor előfordult, de eddig senki sem kapott, most azonban több férfinak is elküldtem testem részeit, persze gondosan ügyelve, hogy fejem ne látszódjon. Legnagyobb megdöbbenésemre mindenki dicsért, főleg nagy melleim arattak tetszést akár a 20 évesek körében is. Szőrös puncim valakinek tetszett valaki a csupaszra esküdött, de megdöbbenésemre többen is ajánlatot tettek egy szexrandira. Nem mertem lépni, de felizgatott a dolog. Volt egy fiú, aki 28 - nak mondta magát, vele mindennap cseteltem. Kérésére újabb képeket csináltam testemről, a kívánsága szerint. Lógó mellek, széthúzott punci, kitárt fenék, ahogy kívánta egyre nagyobb izgalommal hajtottam végre kéréseit. Persze arcom nem volt egyiken sem rajta, de fejemen kívül testem minden porcikája átment a leveleken keresztül. Ő is küldött képeket, fiatal, izmos test megdöbbentően szép fegyverrel. A dolog kezdett perverzebb lenni, képeket küldött ahol a képemet kefélte és a testemen a képeken az ondója nyomai voltak.
Én mondtam neki már, hogy pécsi vagyok, ő azt mondta pesti, így nem féltem, hogy lebukom. Sokszor cseteltem meztelenül, simogatva magam. És ahogy számítani lehetett, eljött az idő mikor találkozni akart velem. Persze először nem mertem igent mondani. De aztán a sok, immár lassan két hónapja tartó szexcset megtette hatását. Két hónapja a hétvégét leszámítva mindennap cseteltem, mutogattam testem. A fiú megkérdezésem nélkül felrakta képeim egy honlapra, ahol amatőrök mutogatták magukat. Rettentő dühös voltam, de aztán mikor a fórumban sorra olvastam, hogy mennyi férfi megdugna, megkefélne stb. felizgatott a dolog. Sehol nem kaptam visszajelzést, hogy felismertek így megnyugodtam, és minden nap izgatottan néztem meg az újabb bejegyzéseket képeimhez.
Aztán a férfi - Feri - bejelentette, hogy három napra üzleti ügyben Pécsre jön és szeretne találkozni velem. Mondtam neki, hogy nem vagyok hajlandó lefeküdni vele rögtön először, ezért egy randevút beszéltünk meg egy kávézóban. Rettentő csalódott volt, ezért azt mondta, csak úgy hajlandó találkozni velem, ha miniszoknyát és vékony blúzt veszek magamra. Gondoltam, ha neked egy ilyen középkorú nő miniszoknyában tetszik, hát legyen. Egy miniszoknyám volt, amit 10 éve nem vettem fel már. Elég szűk volt, szorosan fenekemre simult, combjaim eléggé kinn voltak, de gondoltam a bugyi takar. A vékony blúzon átütött melltartóm, de ez nem zavart annyira.
A kávézóban leültem és vártam. Egyszer csak egy fiatal fiú lépett hozzám, vigyorogva mutatkozott be, ő Feri. Mint kiderült 25 éves. Most zavart a korkülönbség. De ő mondta, hogy imádja az érettebb nőket és zavartalanul legeltette szemeit testemen. Nagyon zavarba voltam, egy nálam 15 évvel fiatalabb fiúval randevúzom esztelenül kihívó ruhában, a fiú meg sóvárogva bámul.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.45 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2013. 12. 1. vasárnap 08:34
Nagyon tetszik
#6 A57L 2013. 07. 8. hétfő 08:06
Nagyon jó.
#5 mackó2009 2012. 11. 11. vasárnap 21:25
nagyon eredeti
#4 sikamika 2012. 07. 5. csütörtök 23:27
nagyon joo! izgalmas ez is. . .folytatást smile
#3 Ati 2008. 01. 8. kedd 19:21
Ez kel nekünk az ilyen történetek gratulálok!!!!!!
#2 gyuri0926 2008. 01. 8. kedd 01:11
Végre újra írtál
#1 Törté-Net 2008. 01. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?