A+ A-

Tánc után...

Az éjszakai levego kellemesen huvös és kissé nyirkos volt, de nem hozzott enyhülést a borödnek. Amint kihajoltál az erkélyen szemrevételezve a medence tükrét és a birtok kertjeit melyen végignyúlt a holdfény, megpróbáltál lazítani és élvezni a panorámát, és figyelmen kívül hagyni a zene, a nevetés, és bálteremben táncolók hangjait.
A partiból már eleged lett. Kiséret nélkül jöttél, azzal az elhatározással, hogy jól fogod magad érezni attól függetlenül, hogy ki tart veled és ki nem. A sok facér férfi megbotránkoztató flörtölése túl sok volt neked... több, mint ami belefért volna egy éjszakába. Úgy gondoltad, hogy talán találkozol egy érdekes vagy egy különösen vonzó személyiséggel... De végül félre dobtad ezt a gondolatot...
Aztán két órával késobb úgy az elso tánc után történt valami... belépett o a terembe. Ez két tánc között történt, mikoris mindenki azzal volt elfoglalva, hogy keressen valakit akit felkérhet a következo táncra, vagy éppen felhívta magára a figyelmét annak a személynek akit fel akart kérni. Mikor a fekete ruhás tünemény feltünt a kapualjban, sokan felé fordították a tekintetüket. A legtöbben egy elismero pillantást vetettek rá, aztán visszafordultak partnerükhöz. Te nem; épp átsétáltál a termen, aztán megálltál és csak bámultál, mintha kové merevedtél volna.
Magas volt, legalább 6 láb. Fekete öltözete kiköpött lovagló ruha volt. Szuk nadrágot viselt, ami kifényesített csizmájába volt turve. Mély kivágású mellénye dupla soros ezüst gombokkal volt díszítve. Csak ez és a fehér sála nem volt fekete. A fekete szín szinte elnyelt minden fényt körülötte. A kezei és ujjai hosszúak és törékenyek voltak. Vonalai markánsak, arisztokratikusak, és nem túl noiesek leszámítva a belole áradó szépséget. Rövidre nyírt haját majdnem egészen eltakarta a lovagló sapka. De a szemei teljesen megragadtak. Sötétek, mint a ruhája. Érzéki szenvedélyes erot, és a kegyetlenség igéretét hordozták magukban.
A zenekar rákezdett egy waltzra, ami visszarázott téged a valóságba. Homályosan tudatosult csak benned, hogy partnered megfogja a kezedet és a táncparkettre vezet. A tánc fokozatosan vissza térített a földre. Ahogy a tánc folytatódott idonként megpillantottad, hogy nokkel táncol( és mindig o vezet). De minden egyes tánc után valahol máshol bukkant fel és kért fel táncolni valakit. Soha nem tudtál közelebb kerülni hozzá.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 10. 19. vasárnap 20:02
Jó.
#3 Törté-Net 2011. 12. 26. hétfő 01:09
Javítva, köszönjük! smile
#2 v-ir-a 2011. 12. 26. hétfő 00:08
na vajon ez mitől hetero?? mikor két nő szeretkezik együtt pasi nélkül...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?