A+ A-

A fogadás

Julie már bánta, hogy belement ebbe a fogadásba, de nem tudott kihátrálni belőle. És persze vesztett, ahogy mindig vesztett a fogadásokon, egyszerűen nem tudott jól fogadni, és most már futhatott a pénze után. A megállapodás értelmében szolgálnia kell a férfinél egy hétig, megtennie, amit kér. "Végül is nem lehet, olyan szörnyű, hiszen mit kérhet? Maximum szétteszem neki a lábam, azért elég jóképű" - gondolta Julie, és beleborzongott a kiszolgáltatottság érzésébe, hogy fogalma sincs, mi vár rá.
Mikor megérkezett a villába, a szobájába vezették, egy hosszú, virágmintás ruhát adtak rá, és minden személyes holmiját bezárták egy széfbe. Majd levezették az ebédlőbe, ahol már ott ült a férfi.
- Kedves Julie. Fogadtunk, és te vesztettél. Tartsd magad ehhez. De nehogy gond legyen, írd alá ezt a kis papírt, ami mindenedet a nevemre juttatja, ha mégsem állnád a szavad - és olyan kedvesen mosolygott hozzá, hogy Julie-ben fel sem merült, hogy akár meg is fordulhatna, és elmehetne. Odalépett az asztalhoz, és gondolkodás nélkül aláírta a papírt. Tudta, hogy hülyeséget csinál, de nem érdekelte. Már kívánta a pasit nagyon, a többi pedig nem érdekelte. Nem tudta, mikor kezdődött ez az érzés, csak azt tudta, benne van.
- Nagyon jó - szólalt meg újra a férfi. - Most pedig elmondom, mit várok tőled. Minden reggel, 9-kor reggelizem. Azt akarom, hogy legyél itt, mássz be az asztal alá, és amíg eszem, kávézom, és elolvasom az újságokat, te kielégíts a száddal. Közben nem nyúlhatsz magadhoz, sőt, a nap bármely más szakában sem. Állandóan figyelni fognak, és ha meglátják, hogy maszturbálsz, kikötik a kezed. De ha nem, szabadon járkálhatsz a házban. Tudom, hogy szeretsz szopni, a volt barátod elmondta, úgyhogy felesleges most megjátszanod magad.
Julie megremegett a gondolatra, hogy egyszerű szexrabszolgának akarják használni. Felháborította a gondolat. Már éppen kiáltani akart, mikor a férfi intett, és egy szolga odalépett hozzá, és finoman elvezette. Aznap már csak a villában sétálgatott, a tágas parkban, és a délelőtti eseményekre gondolt. A férfivel már nem találkozott, ahogy tulajdonképpen senkivel. Úszott egyet az udvari medencében, napozott, és próbált nem gondolni semmire.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.92 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 12. 30. szerda 06:55
Folytasd!
#6 zsuzsika 2015. 01. 28. szerda 08:18
Imádom,ha úgy végzőzik,hogy folyt.köv.és nincs folytatás.
#5 papi 2014. 03. 11. kedd 05:16
Egész jó
#4 A57L 2013. 09. 14. szombat 04:30
Nem rossz.
#3 listike 2013. 06. 7. péntek 12:55
Miért kell odaírni hogy folyt.köv, ha nem igaz?
#2 v-ir-a 2012. 01. 14. szombat 20:24
és hol a folytatés ???????
#1 Törté-Net 2008. 01. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?