A+ A-

Különleges szexélményeim 3. rész

Szóval, visszaemlékezéseimet ott hagytam abba, hogy az araboktól hazajöttünk a nyár végén.Mint mondtam, a magyarokat a mérnökök közül jobbára mi egyetemisták képviseltük, de volt egy-két idősebb, már rendesen dolgozó magyar mérnök is. Az egyik ilyen mérnök volt a komáromi sanyi. Akkor még csak 26 éves volt, végtelenül rendes ember, mi jól összebarátkoztunk. Gyakran mutogatott képeket a feleségéről, mert alig egy éves házas volt. Az asszonyka egy szőke cicababa volt, farok állító alakkal és szende arc al. Mondták is az idősebb mérnökök, munkások magyar és német részről is, hogy vigyázzon, baj lehet abból, hogy otthon hagyta a frissen épített házukban egyedül, inkább oda kellett volna költöztetni addig sanyi szüleihez, vagy a saját szüleihez a csajt. Ugyan, az ő felesége nem olyan. Hát, aztán kiderült, hogy mégis olyan. Elcsábította egy faszi, bele is szerelmesedett az asszonyka, válni akart. Sanyi összetört. Már szeptember vége volt, jöttem haza az egyetemről, a házunk előtt egy hófehér, gyönyörű 5 ös BMW állt. Nem tudtam elképzelni, hogy ki az. A sanyi volt az , apámék zavartan ültek vele, és akadozó beszélgetést folytattak. Sanyi arca hamuszürke volt, lerítt róla a szenvedés. Ugyanis lakcímet is cseréltünk sanyival.
Gyorsan betereltem sanyit a szobámba. Ott aztán sanyi végleg elengedte magát. Zokogva hebegte el a történteteket: én az életem nél is jobb-jobb an -szerettem peti stb.
Iszonyúan kínos volt. De egyszer csak sanyi felcsattant. De kibaszok én velük. A ház ügynökség általi eladásába beleegyeztem, de a kocsi eladását sikerült magam nak megszerezni. Eladom neked fillérekért! De sanyi mondtam, ezt a biró úgysem hagyja, meg jogsim sincs. Ne félj peti, hagyni fogja, csak kezd el most a jogsit. Belementem, ki hagyta volna ki, a bíró tényleg belement. A szőke meg a faszija persze őrjöngtek, de nem tehettek semmit. A jogsival jól haladtam, a kisvárosunk környéki föld utakon gyakoroltam, mivel eléggé a kisváros határán laktunk. A kocsira a pénzt az arabos munkából kapott összegből fizettem ki persze, meg a jogsit is. Tavaszra meglett a jogsi. Ekkor kezdődött életem legszebb éve. Akkorra már ismét egyedül voltam, szakítottunk a csajommal. Tanácsolták az egyetemi csoport társaim, hogy ne is egyetemista csajt keressek, a friss, feszes testű kis középiskolás picsák megőrülnek a jó kocsikért. Belevágtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.64 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 01. 28. szombat 17:19
Sokféle helyesírási hibát láttam már, de olyan hülyét még nem, aki a szótövet és a ragot különírta volna, pl: farkam ra. Persze tele van az egész más hibákkal is...
#7 deajk2008 2016. 12. 10. szombat 09:44
az análszex egy izgalmas szexféle... olyan jó 8p lett
#6 papi 2016. 01. 25. hétfő 19:01
Nagyon tetszik.
#5 feherfabia 2014. 10. 10. péntek 06:32
6P
#4 genius33 2013. 01. 2. szerda 07:16
De jó ám nyes
#3 sikamika 2012. 09. 13. csütörtök 19:03
nagyon jo smile
#2 tiborg 2012. 05. 2. szerda 07:39
a sorozat egyre jobb, de miert nem hasznalsz nagybetuket?
#1 Törté-Net 2007. 12. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?