A+ A-

Egy hosszú hétvége négyesben

Gordon Flórián nagy sporttáskájába pakolt néhány dolgot. Hétvégére víkendházat vett ki a Balatonnál. Végre egyszer igazán ki akarta pihenni magát feleségével, Barbarával. Legnagyobb meglepetésére fia, Tomi is jelezte, hogy le akar velük jönni, pedig Gordon meg volt győződve róla, hogy Tomi kihasználja távollétüket valami jó kis partira.
Gordon 42 éves műlt, de még fiatalnak érezte magát. Alakja sportos volt, ha hasán és derekán volt is egy pár fölösleges kiló. Haja az évek során némileg megritkult, ami eleinte idegesítette, de aztán megoldást talált a problémára. Haját olyan rövidre vágatta, hogy csak néhány milliméteres sörte borította a fejét. A halántéka körül már erősen őszült. Felesége, Barbara majdnem négy évvel fiatalabb volt nála. Szőke volt és karcsú, s nagyon jól tartotta magát. Közepes nagyságú kerek mellei alig vesztettek rugalmasságukból, csípője széles, feneke pedig gömbölyű volt és feszes. Gordon főmérnök volt egy magáncégnél és elég jól keresett, úgyhogy feleségének nem kellett munkába járnia, így elég ideje volt sportolásra és szépségápolásra.
Forró júniusi nap volt - ideális egy hosszú hétvégére a Balatonnál. Gordon éppen a csomagjait rakta a kocsiba, amikor a sarkon befordult fia, Tomi Golfja. Tomi néhány hete ünnepelte 18. születésnapját, és rögtön utána megszerezte a jogsit. Jutalmul kapta szüleitől az autót. Gordon utolsó percig azt hitte, hogy Tomi kitalál valamit, miért nem tud lemenni velük a Balatonra. Amikor azonban most kiszállt a kocsijából és azt kérdezte: "Helló papa! Mikor indulunk?", világos volt, hogy mégis le akar jönni velük. Tomin póló és rövidnadrág volt. Bőre barnára volt sülve. Körülbelül 1, 85 magas volt, karja és mellkasa izomtól duzzadt. Olyan alakja volt, mint egy férfimanökennek, és Gordon irigyelte a fiatalságáért, meg persze dús szőke hajáért. Másrészt viszont saját fiatalkori mását látta benne. Ebben a korban ő is sportos és jóképű srác volt.
- Rögtön indulunk, csak várnunk kell még anyádra. Mindjárt végez a fürdőszobában - felelte Gordon. Ebben a pillanatban kinyílt a Golf jobb első ajtaja is, és Anikó szállt ki, Tomi 17 éves barátnője. Rövid miniszoknyát viselt, ami kiszálláskor fel is csúszott egy kicsit, úgyhogy Gordon egy pillanatra megcsodálhatta kivillanó fehér bugyiját. Gordon nagyot nyelt, és gyors pillantást vetett fiára, hogy észrevette-e, ahogy megcsodálta Anikó hosszú combjait.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.47 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 01. 30. szombat 12:29
Nagyon jó!

10 Pont!
#6 feherfabia 2015. 06. 26. péntek 06:47
Nagyon jó!
#5 papi 2013. 11. 25. hétfő 08:20
Tök jó
#4 A57L 2013. 07. 14. vasárnap 05:31
Szuper.
#3 kellenek 2007. 12. 28. péntek 15:59
Egy ilyen hétvégét én is eltöltenék
#2 PoT 2007. 12. 22. szombat 11:15
Megkönnyebbültem, hogy a végére nem került bevonásra az anya a fiával, a kutya a szomszéddal és az öntöző csap a szomszéd babával illetve hogy egy 17 éves lány nem akart azonnal 6 tagot hátulró magának. Jó történet, egyedül az ondó nyalás volt kissé bizarr az elején. 6 pont
#1 Törté-Net 2007. 12. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?