A+ A-

Pizza - Pro

Na, szép kis nap! A főnök egész nap az azzal szórakozott, hogy a munkámat pocskondiázta, az a beképzelt hólyag a másodikról megint teletömte az emilem gusztustalanabbnál gusztustalanabb üzenetekkel - nem értem, azt hiszi, hogy ettől majd bukni fogok rá? - és akkor még a postás is csak számlákat hoz. És persze megint üres a hűtő.
Na nem! Inkább veszek egy forró fürdőt, finom fürdőolajokkal, gyertyafényben, az mindig megnyugtat. Jó lenne egy pár szál rózsa is, szirmaikat gonoszul letépném, s saját bőröm kényeztetésére a fürdővízbe szórnám őket. De most lemondok erről a luxusról, megelégszem az illatokkal és a gyertyákkal. Gyorsan felteszek egy kis teavizet meg keresek valami finom, nyugtató gyümölcsteát. Már kicsit jobban érzem magam, de meg mindig ingerülten tépem le magamról a kiskosztüm felső részét, csak egy melltartó van alatta. Nem túl szexis, a munkahelyem nem igazán inspirál rá, de azért nem is aggszüzeknek való. Útban a fürdő felé elrohanok a nagy állótükör előtt, épp csak annyira állok meg, hogy meglátva benne magamat konstatáljam: Szörnyű! Nem igazan érzem magam vonzónak... mióta is?
Hát persze. Úgy két hónapja. Mióta rá nyitottam, amint a hálóban egy vörös piszkafával... mindig is gondban voltam az alkatommal, mert nem vékony, inkább a töltött galamb kategóriába illek, de ő azt mondta, hogy éppen ezért szeret. A dús mellemért, a telt csípőmért, s a gömbölyded, de feszes popsimért. És erre mire jövök haza egy nap? Hogy egy anorexiás vörös lovagol rajta az ÉN lakásomban az ÉN ágyamon. Kicsit fejbevágott a dolog. Ráadásul az a lenező tekintettel kísért diadalittas mosoly a vöröske arcán, amint a lovagló ülésből hátrafordul, s rám néz... azt hittem, ott fojtom meg mindkettőt. De valami csoda folytán sikerült visszafognom magam, s csak hűvösen ennyit mondtam: " Ha végeztetek, tünés a kurváddal és az ággyal együtt!" Láttam, hogy kicsit értetlenül néz rám, ezért hozzátettem:" Igen, az ággyal. Csak nem gondolod, hogy ezek után alszom benne??" Majd bevágtam magam mögött az ajtót, és elmentem... nem is tudom már hová, azt hiszem a kétsaroknyira levő pizzériába, rendeltem egy nagy üveg bort, meg még valamit, de arra nem emlékszem, hogy mit. S rémlik, mintha valaki nagyon vigasztalt volna, de még csak azt se tudom, férfi vagy nő volt-e az illető. Mindenesetre mire hazakeveredtem, nem voltak ott sem ők, sem az ágy.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.5 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2016. 10. 27. csütörtök 09:47
Nem olyan rossz ez.
#4 A57L 2014. 09. 28. vasárnap 15:38
Ez sem jött be.
#3 listike 2014. 07. 4. péntek 08:15
Nagyon szép volt. 10pont.
#2 v-ir-a 2011. 11. 20. vasárnap 22:55
pro és kontra...nagyon élveztem nem is tom leírni, h melyik tetszett jobban smile , de sztem nem is ez a lényeg, ide is 10 pont és a másikra is teszek és írj még
#1 Törté-Net 2007. 12. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?