A+ A-

Egy személyi titkár kalandjai 3. rész

Csodálatos álmom volt. Fantasztikus. Egész éjszaka szeretkeztem egy istennővel, Évikével, az irodavezetőnkkel. Teljesen elfáradtam, most is sajog minden porcikám. Lassan ébredeztem, vissza- visszaaludtam, vadabbnál vadabb álmok kergettek. Csak úgy kavarogtak a homályos képek, szőke haj borul a farkamra, miközben az utolsó cseppig kiszívja magomat, lovagol rajtam, hátulról hatolok bele, szinte megszédültem a látomástól.
Óvatosan nyitogatom a szemem, nem tudom, hány óra lehet. Fáradt vagyok, mint aki egész éjszaka fenn volt. Ezek az álmok is, sürgősen maszturbálnom kell, vagy egy nőt szereznem, még felrobbanok itt.
Szétnézek, hunyorgok, hol vagyok? Ismeretlen szoba. Savanyú alkoholszag a számban. Lassan beugranak a képek. Vörösbort ittunk egész este, utána meg tequillát. Aha, akkor ezért ég a gyomrom. De miért vagyok meztelen? És ki ez a csaj mellettem? Gyönyörű szöszi fekszik hozzám bújva, édesen szuszogva. De hisz ez Évike. Mint egy villám, hasít agyamba a felismerés. Ez nem álom volt. Az egész megtörtént velem. Én megdugtam Évikét! Igen!
Az érzések csak úgy kavarognak bennem. Babaarcát nézve még gyönyörűbbnek látom. Olyan békésen alszik, mint egy kiscica. Óvatosan átkarolom, még szorosabban bújik hozzám. Istenem, nem vagyok vallásos, de köszönöm neked. Egyre csak azon gondolkodom, hogyan tovább.
Fel kéne kelni, letusolni. Kideríteni hány óra, reggelit szerezni, mert egy egész farkascsorda költözött a gyomromba. Először is gondolkodjunk. Maradj csak veszteg. Álmaid nője alszik a válladon, élvezd ki. Mit fogsz tenni? Ez jó kérdés. Nem kéne elrontani, nem szabad elengedni, ezt a nőt meg kell tartani.
Gyors leltárt készítettem az életemről.
30 éves vagyok, független. Van egy lakásom, egy jó autóm, jól fizető állásom, egy macskám. Mi kell még?
A választ már akkor tudtam, amikor a kérdést feltettem. Évike kell, ezt a lányt feleségül kell vennem. Hát mi értelme van az életnek? Még több pénz? Akkor olyan leszek, mint Főnök. Mit ér a sok pénzével? Senki sem szereti, soha nem boldog, hiába kaphat meg bárkit és bármit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.65 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 14. vasárnap 15:00
Tetszett, jó lenne ha folytatnád. 10pont.
#6 A57L 2015. 06. 30. kedd 04:15
Közepes lett.
#5 listike 2013. 04. 10. szerda 15:45
Tetszett, jó lenne ha folytatnád. 10pont.
#4 Andreas 2009. 01. 3. szombat 10:42
Kedves PoT! Teljesen egyetértek. Sőt! 10 pont!
#3 vidraa 2008. 01. 9. szerda 14:00
ez a legjobb a 3 közül... emberi.
#2 PoT 2007. 12. 12. szerda 13:58
Örömmel konstatálom, hogy lehet ide olyan történetet is beküldeni, illetve lehet találni, amelyben senki sem bassza meg a halott nagyit, a kanos pitbullt esetleg nyomja fel magának a rotációs kapát, mert már kezdett a hajam hullani az ilyen történetektől/ökörségektől... Ja a 12 évesen anális sexet és grouppent csináló gyerkőcöket meg sem említem. Örülök , hogy van aki normális történetet ír/fordít. gartulálok. 9 pont
#1 Törté-Net 2007. 12. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?