A+ A-

Történet Riminiből - mit nem tudott meg Dante?

A fiatal pár az ablaknál ült, a heverőn. A kastély vastag falai védték a szobát a kinti forróságtól, így kellemesen hűvös volt a levegő. A lány combjain egy könyv feküdt, ezt olvasták az ifjúval. Tekintetük időnként össze-összetalálkozott, de kezük a könyv lapjain nyugodott.
"A tavi Lancelot és Ginevra királyné magányosan ültek a királyné hálószobájában. Ginevra látta a lovag szemeiből, hogy épp úgy kívánja a csókot, mint ő maga" - itt Francesca hangja megremegett, vállán megérezte Paolo kezét. Riadtan nézett fel, de Paolo addigra már a könyvet figyelte, bár még mindig átkarolta a lányt jobbjával. "Ginevra királyné, látván Lancelot vonakodását, hirtelen pajkos tettre szánta el magát," - Francesca szíve hevesen dobogott, az ifjú ugyanis simogatni kezdte vállát - "szembenézett a lovaggal, megfogta az állát és megcsókolta hosszan, szenvedélyesen."
Paolo nem tudta, mi történik vele. Az egész olyan álomszerűnek tűnt... agya elvesztette az irányítást ösztönei felett. Jobb keze egyre lejjebb tévedt, lassan eljutott Francesca hófehér keblének domborulatáig. Ugyanekkor bal kezével maga felé fordította a lány fejét. Szemében riadalmat vélt felfedezni, de biztos volt benne, hogy ez csak átmeneti állapot, hiszen a félős tekintet ellenére Francesca közelebb húzódott hozzá. A holgy karjait Paolo nyaka köré fonta, az ifjú már a derekát ölelte. Ajkaik lassan közeledtek egymáshoz, végül szenvedélyes csókban forrtak össze.
Francesca finoman harapdálni kezdte Paolo ajkait, a férfi közben a lány derekáról feljebb csúsztatta kezét és a mellét kezdte simogatni. Francesca hátrébb húzódott, karjait levette kedvese nyakáról és saját ruháját kezdte lazítani. Miután kibontotta hátul a szalagokat, Paolo letolta a lágy selyemruhát a lány csípőjéig. Francesca almához hasonló keblei finoman remegve, hullámozva bukkantak elő. A fehér húst rózsaszín holdudvarú bimbók koronázták meg.
Paolót teljesen megigézte a látvány, csak ült megbabonázva. Most Francesca lett a kezdeményező: kezét a lovag ölébe helyezte, érezni akarta a férfi harisnyán keresztül is jól észrevehető merevedését. Ezután tapogatózni kezdett felfelé a tunika alatt, ujjaival szinte csak csiklandozta Paolo hasát, mellkasát, amit ő kéjes nyögéssel nyugtázott, majd levette tunikáját. Félmeztelenül ültek egymással szemben. Kezeikkel felfedező utat jártak a másik hasán, mellén, karjain.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3 pont (3 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 28. hétfő 14:15
Meghalt a férfi a punciba nagyonszéphalállalett.
#3 v-ir-a 2013. 03. 5. kedd 22:22
az...
#2 sihupapa 2009. 08. 24. hétfő 01:44
szép halál.
#1 Törté-Net 2007. 12. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?