A+ A-

Kukkolás

Tegnap figyeltem fel rá. Csakúgy véletlenül néztem ki az ablakon, bámultam a tavaszi napsütésben újjáéledő aszfaltdszungelt, amikor feltűnt a szemközti ablakban egy meztelen női test. A függönyök elhúzva, a két ruganyos mell a szokásos módon ringott, miközben tulajdonosa fel-alá járkált a helyiségben. A nő tett-vett, szerintem rendet rakhatott, mert kezében gyűrött ruhadarabokkal mászkált ide oda. Odaragadtam az ablak elé- nem mindennap lát az ember pucér szomszédokat- és kíváncsian figyeltem mi következik. Semmi. Néha kiment a szobából, majd visszatért; tovább pakolgatott. Aztán egy porszívót húzott maga után a szobába,mintha valami kutya lenne és takarítani kezdett. A szemem automatikusan az előre-hátra lengedező mellekre tapadt, melyek dühösen ugráltak a porszívó nyelét táncoltató kezek ritmusára. Mi tagadás kellemes látvány volt:)
Odatapadtam az ablak elé. De azt hiszem ez természetes reakció. Azonban nagy sajnálatomra semmi különös nem történt az elkövetkező percekben, a fehér bugyis takarítószemélyzet tovább folytatta a lakás csinosítását. Fantáziám egyből nekilódult, vártam valami eksönt, valami erotikus, pornófilmbe illő jelenetet de csalódnom kellett.Amúgy az ablak egyáltalán nem zavarta a kilátást, teljes betekintést nyertem az intim szférába, a nagyobbacska nappaliban egy kanapé és két fotel üldögélt egy üvegtetejű dohányzóasztal társaságában. Aztán vége lett a műsornak: a hölgyike eltűnt a látóteremből én pedig kénytelen kelletlen visszatértem a saját dolgaimhoz.
Az én ablakom speciális helyzetben leledzett, hiszen azon a fronton , amely a szomszéd házra
nézett csak egy ablak volt minden emeleten. Én a legfelsőből bambultam kifelé, és a meztelenkedő hölgyike ablaka olyan magasan volt, hogy csak én láthattam be tisztán a lakásába. Végül persze ez az előnyös pozíció buktatott le.
Az első meztelenkedés után már nem hagyott nyugodni a dolog. Naponta többször visszatértem a nézőtérre, de a pódiumon sosem történt semmi. Néha elkaptam egyszer-kétszer amint meztelenül átrohan a szobán, de mivel a takarítás végeztével visszakerült a függöny az ablakra így a kilátási viszonyok is romlottak. Már kezdtem lemondani az egészről, amikor újabb pucérkodást láthattam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.56 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2014. 03. 28. péntek 05:33
Tetszik
#6 genius33 2013. 02. 19. kedd 13:34
Szerintem is jó lett.
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 27. vasárnap 00:34
Antik egy történet, de jó.
#4 kukuc24 2009. 03. 29. vasárnap 14:06
A környéken én is vennék lakást :-)
#3 sihupapa 2008. 10. 23. csütörtök 21:35
kicsit béna a tag.
#2 smutz 2007. 12. 7. péntek 16:35
Nagyon tetszik! Van stílusa. Tovább nincs? Mi lett a szomszéddal? Mért nem ketten nézitek?
#1 Törté-Net 2007. 12. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?