A+ A-

Nászéjszaka

Ugye, eme esemény a hites pár összeesketése után esik meg. Így hát nálunk is megtörtént, igaz mi csak vendégek voltunk az esküvőn és az azt követő lagzin. A barátom húgának volt az esküvője, szóval természetes volt, hogy elmegyünk. Mind a szertartás, mind a lagzi egy, a hazánk gyönyörű hegyei közt elterülő falucskában volt. Nem tudom, ti hogy vagytok vele,
de ilyen kellemes környezetben az emberben több lesz a szexuális vágy, amit az "idegen" hely varázsa és a lagzin elfogyasztott alkohol csak tovább fokoz.
Már többször voltunk meglátogatni barátom, Karesz testvérét, és többször is aludtunk már ott. Visszagondolva ott voltak a szeretkezéseink a legvadabbak és a legszenvedélyesebbek. Kareszt is megőrjíti valahogy a hegyi levegő.
Az esküvőn szerencséje volt a párnak, kifogták a vénasszonyok nyarát, így napközben meleg volt, nem volt baj hogy egy ujjatlan ruhában voltam. Éjszaka pedig egy nagy étteremben volt a mulatozás, tehát megint nem volt problémám a hőmérséklettel. Némi alkohol egyfogyasztása után egyre jobban elkalandoztak a gondolataim a vad szex irányába, miközben néztem a barátomat, ahogy táncol (én nem vagyok egy nagy táncos, így inkább kihagytam).
Karesz, mivel hogy a húgocskáját elvették, az enyémnél jelentősebb mennyiségű piát ivott meg. Szeretem, mikor be van csiccsentve, olyankor sokkal vadabb az ágyban. A gondolataim is ekörül jártak, amikor a menyasszony megzavarta a pajzán elmélkedésemet, és szólt, hogy nyugodtan aludhatunk az ő házukban, ők úgyis ott alszanak az étterem szállodájában. Ennek csak örülni tudtam, hisz így nem a Karesz anyukája melletti szobában kell lennünk, ami nem lett volna a legélvezetesebb.
Ide is adta a lakáskulcsot, amit a biztonság kedvéért kivittem a kocsiba. Elkértem Karesztől az autó kulcsait, és elindultam. Kint iszonyúan hideg volt, a benti meleghez képest szinte fájt kinn lenni. A kocsi pedig kb. 100 méterre állt az étteremtől.
Gondoltam, hogy a visszafelé útra inkább felveszek valamit. Behajoltam a csomagtartóba és elkezdtem kutakodni, amikor hirtelen valaki végigsimított a lábaim közt. Ijedtem fordultam meg, de megnyugodva láttam, hogy a barátom az.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.87 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2013. 07. 15. hétfő 07:36
Tetszik
#2 v-ir-a 2012. 03. 9. péntek 22:03
hát maga a történet klassz...de, nem higiénikus popsiból tisztítás nélkül punciba dugni a farkat, főként nem lévén előkészület erre...
a másik észrevétel, jól bírjátok a piát, más ember ennyitől beájult volna smile nemhogy 3x elmenjen....
#1 Törté-Net 2007. 12. 1. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?