A+ A-

Az első...

- Igen?
- Kézcsók, ráérsz most? Vagy ő..., zavarlak?
- Ajj, tudod hogy épp a kedvenc sorozatomat nézem.
- Persze, de most szünet van, nem?
- De, de elárulnád végre miért hívtál?
- Semmi különös, csak látni szeretnélek...
- És ezért fel kell hívnod?? Tudod hogy bármikor jöhetsz, na figyelj, úgy szeretném, hogy mikor pont vége a filmnek, te itt legyél, de egy perccel sem korábban...! Oké?
- Okés, de csak ha elárulod hogy mi lett a film vége.
- Persze, siess nagyon, puszillak.
Persze e közben már a kapujuk előtt ültem, nem akartam bemenni, nem akartam zavarni, had nézze meg a filmet, utána úgyis velem lesz elfoglalva. A kapu előtti virágokat bámultam, a szirmokat, amit a lábam elé fújt a szél. Letéptem egy rózsát. Élénkvörös volt, egy szirma túl sötét is, szomorúnak tűnt. A sötét fényt szívta be magába, pedig nem is volt még késő. Egy kocsi sincs itthon, próbáltam az ablakon benézni, de csak függönyöket látni, talán egyedül van? Vagy nincs is itthon senki... lehet valahol máshol van, csak nem akarta elmondani, azért erősködött, hogy a film végére jöjjek...
Már nagyon elmélyedtem gondolataimban mikor egyre kíváncsibb lettem, és már a kerítésen belül voltam. Azelőtt mindig kijött elém a kapuba, de most beljebb sétáltam, kezemben a rózsával. Láttam, hogy nyitva van az ajtó, a szúnyogháló is ki van támasztva, közelebb mentem. Hirtelen lágy, lassú zene hallatszódott ki, egyre kíváncsibb lettem, mikor hirtelen női sóhajtásokat hallottam. Lassan szuszogott, majd egyre hangosabban. Egyre mélyebben.
Iszonyú milyen sötétbe borult a világ, a düh, vagy a féltékenység, nem is tudom. Nem is láttam, nem is hallottam tovább, egyből átfutott agyamon, van valaki nála, biztos azért akarta annyira, hogy később jöjjek. Vérzett a kezem a tövisektől, vagy ez csak a szirmok cseppje nem tudom.
Észbe kaptam. Ez csak a tv, megnyugtattak a női hangok. Ez nem az övé... nagyon izgatott a dolog hogy lehet maszturbáláson, kaptam azt a lányt, akit már olyan régóta akarok...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 29. kedd 09:24
Ellehetett olvasni.
#3 A57L 2014. 06. 14. szombat 08:25
Gyenge írás.
#2 listike 2014. 03. 14. péntek 05:17
Nagyon nem tetszett.
#1 Törté-Net 2007. 11. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?