A+ A-

Angyali történet 9. rész - Az új életem kezdete

Az élet szép. Az élet bonyolult. Ezek közhelyek, de Muriellel ez mindennapi valósággá válik.
Muriel nem csak beilleszkedett a társaságaimba, hanem ő maga vált "a társaság"-gá. Addigi felületes kapcsolataim Muriel jóvoltából elmélyültek, kevesebb időt fordítottam a munkámra - bár nem hanyagoltam el, csak egy normális szintre szorítottam vissza - és több figyelmet fordítottam a szórakozásra, pihenésre.
Volt egy kollégám, Péter, aki rendszeresen járt a közeli nudista telepre, gyakran hívott engem is. Egyszer régebben el is mentem velük, de nem igazán éreztem jól magam. Talán a meztelenség szokatlansága, talán a túl csinos, kívánatos felesége miatti zavarom volt az oka, nem tudtam felszabadultan élvezni a meztelen hétvégét. Amikor Muriel egy társaságban megismerkedett Péterrel, az első alkalom után közölte:
- A hétvégén a nudira megyünk, megbeszéltem Péterrel.
És így is lett. Ezúttal nem éreztem olyan feszélyezettnek magam, mint amikor egyedül mentem oda, ahol főleg párok voltak. Megnyugtatott a tudat, hogy most már nem csak én leshetem meg vonzó partnernőiket, hanem én is tudok cserébe valamit nyújtani: Muriel látványát. Muriel méltó versenytársa volt a többieknek. Ettől kezdve rendszeresen jártunk a nudira, az ott régebben kialakult társaságnak rövidesen törzsgárdatagjaivá váltunk. És mindezt Murielnek köszönhettem.
1.
A nudis társaság egyik házaspárja, Jenci és Kata, vett egy Budapesttől nem túl távoli tanyát az Alföldön. Nem akartak gazdálkodni, hanem felújították és berendezték luxusnyaralónak szaunával, úszómedencével és sok vendégszobával. Ettől kezdve alig jártunk a nudistatelepre, inkább a nudin összejött társaság - úgy négy-hat pár - náluk töltötte a hétvégéket, sőt mi néha hétköznapra is ottmaradtunk. Az internet kapcsolatuk lehetővé tette, hogy onnan intézzem hivatali ügyeimet. Jenci munkája is lehetővé tette ezt a megoldást. Nagyon jól kijöttünk velük. Délelőttönként, amikor mi dolgoztunk, a lányok a konyhában tevékenykedtek vagy bevásároltak, a vacsorát pedig többnyire mi, fiúk készítettük a kerti grillsütőn. A többi időt a medencében vagy a szaunában töltöttük.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2014. 09. 11. csütörtök 13:22
Nagyszerű, szeretem ahogy írsz.
#2 A57L 2014. 06. 2. hétfő 05:29
Jók az írásaid.
#1 Törté-Net 2007. 11. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?