Nős vagyok

Szavazás átlaga: 7.83 pont (119 szavazat)
Megjelenés: 2007. november 21.
Hossz: 7 555 karakter
Elolvasva: 30 856 alkalommal
Figyelem, a történet homoerotikus elemeket is tartalmaz!
Nős vagyok... De kiszerettem volna próbálni egy fiúval is. A környezetemben nem volt meleg, nem ismertem olyan srácokat. Igy nem maradt más mint az internet. Kerestem egy oldalt ahol lehetett találni ilyen skacokat. Meg is lepődtem mikor kiderült a számomra, hogy a saját városomban olyan sok meleg illetve bisex srác van... Jelentkeztem 2 – 3 – nak. Egy a végén vissza is irt. Ő is olyan volt mint én. Tapasztalatot kerestünk e téren mind a ketten. Ugye, nem akartam lesülni, hogy kiderül rólam, hogy bisex vagyok, hát igy elöször csak e – maileztünk. S egy jó két hét múlva megbeszéltünk egy találkát Tomival. Találkoztunk is bent a városban a megbeszélt helyen. szimpatikus srác volt. Semmi eksztra, egy átlagos testü srác volt. 5 évvel volt fiatalabb nálam. Szép fiúnak lehetett mondani. Beszélgetésünk témái elöször mindennapos témákról szóltak, ugyanis zavarban voltunk mind a ketten. Igy lassan elterelődött a filmekre a szó és ez nagyon jónak tünt, ugyanis mintha mindketten elfelejtettük volna, hogy miért is vagyunk együtt. S nekem meg volt egy – két filmem amely neki kellett. Mondtam is neki, hogy mivel kocsival vagyok el is jöhet hozzám értük. Megkérdezte, hogy mit fog szólni a feleségem, s mondtam, hogy nincs otthon mivel egész nap dolgozik a kórházban. Igy lassan megindultunk. Útközben deffektet kaptunk a kocsival. Gyorsan kicseréltem a kereket, de le is izzadtam jócskán.
Amikor hazaértünk, bevezettem a szobába és bekapcsoltam neki a számitógépet. S mondtam, hogy elmegyek letusolni ugyanis csupa izzadság vagyok. Megmutattam neki, hogy hol van az ital, s töltsön magának valamit ha szeretne.
Én pedig bevonultam a fürdöszobába. Amikor letusoltam, csak akkor vettem észre, hogy semmi tiszta ruhát nem vittem magammal. Igy kénytelen voltam a fürdököppenyben kilépni a szobáig. Tomi a gép elött ült és a képeket nézegette. Épp olyan fotókat nézett, amikor a feleségemmel a tengeren voltunk és ugye fürd9gatyában voltam látható. Amikor beléptem a szobába, csak rám mosolygott és annyit mondott, hogy jó a felsőtestem...
– Köszi. – válaszoltam. A szekrény felé léptem, hogy alsónemüt vegyek elö és azon töprengtem, hogy vajon elötte huzzam e fel. A szekrényen tükör volt és lehet hogy meglátta az arcomon a töprengést, s megszólalt.
– Mi lenne, ha nem öltöznél fel, hanem én is letusolnék és ismerkednénk egymás testével.
– Ok. – válaszoltam. Maradt rajtam a fürdököppeny és elvezettem a fürdöszobáig. Adtam neki egy törölközöt.
– Meztelen megyek ajd a szobába, legyél te is meztelen jó? – mondta szinte kérlelve.
– Hát persze. – válaszoltam és éreztem, hogy a farkam kezd meredezni.
Betettem egy kis andalitó zenét és előhalásztam valahonnan egy óvszert, hátha szükség lesz rá. Tomira nem kellett sokat várnom. Jött is nem sokára és ahogy mondta anyaszült meztelen.
Én is meztelen feküdtem az ágyon égnek álló farokkal.
– Hmm... Szép fogadtatás! – mondta amint észrevette kb. 15 centis farkamat. – Az enyém sem nagyobb, úgyhogy pont jó.
Lefeküdt mellém és elkezdte kezével simogatni a testem.
– Olyan furcsa... – mondta és elkezdtem én is őt simogatni. Jól esett az érintése és jól esett megérinteni őt. Lenéztem a lába közé, s láttam, hogy az ő farka is nőni kezd.
Megcsókoltam a mellbimbóját és nyalogatni kezdtem, miközben a kezeimmel a hátát simogattam, s lassan lefelé a fenekére kezdett csúszni a kezem. Jó feszes feneke volt, és élveztem ahogy tekereg a tenyeremben. Ő erre megfogta a farkam és lassan le – fel kezdett járni a keze rajta. Élveztem. Jobban csinálta mint a nejem. Egy hirtelen pillanatban a szája a szám elé került és egymás szájába nyomtuk a nyelvünket. Csókolztunk. Nem volt rossz érzés. Közben én is már meredező farkát markolásztam és húzogattam le – fel, s néha néha a hüvelykujjammal megálltam a tetején és a nyilást simogattam neki gyengéden. Ő ilyenkor kéjessen felnyögött. Nem birtam tovább, gyengéd mozdulattal a hátára fektettem és számmal csókolni kezdtem a testét és lassan – lassan lefelé haladtam a pénisze felé. Ő megmarkolta a hátam és éreztem hogy az alsó testem huzza felfelé. Tehát hamar 69 pózba kerültünk. Elöször megmarkoltam a farkát és néztem, tényleg nem volt nagyobb mint az enyém. Elkezdtem csókolgatni fentről lefelé. Éreztem a meleget a szám körül és hogy kemény a farka. S hirtelen azt vettem észre, hogy a farkam félig a szájában van. Felnyögtem és én is bekaptam az elöttem álló kemény péniszt. Lehet, hogy hirtelen, mert ő is felnyőgőtt. Ki – be járkált a számban a fasza és éreztem, hogy ő is vadul elkezd szopni. Gondoltam igy jó, s elkezdtem én is vadabbul szopni neki. Amikor egy pillanatban csupa forróság őntőtte el a szájóregem, akkor döbbentem rá, hogy ő elélvezett. Kiszivtam az összes gecijét és felét le is nyeltem. Lankadni kezdett neki igy rátértem a gólyóira miközben ő lassan kezdett szopni. S éreztem hogy az egész farkam a szájában jár... S lassan én is a csúcsra érkeztem volna, de elöbb ő meg állt a szopással és felült, s mondta hogy tegyem be neki. Felhúztam az előkészitett óvszert és amikor ő négykézlábra állt odatettem a végbélnyilásához. Nem kellett semmi sikosito, ugyanis az óvszer sikositott volt és a seggelukán még csillogott a farkáról lecsorgó nyálam... Odahalyeztem a gyönyör nyilásához és lassan be – be hatoltam. Szük volt és lassan tudtam csak beljebb haladni. Tomi torkából nyögések hallatszódtak, amelyek fájdalmasnak tüntek, de érezni lehetett a hangján, hogy élvezi is. Ahogy csúsztam befelé a seggébe, éreztem, hogy a testem megremeg. s lekezd lüktetni a farkam... Elélveztem. De annyit élveztem, hogy a gumi végén kezdett kijönni a spermám. Tomi megfordult és lehúzta az óvszert a farkamról és szopni kezdte róla a gecit. S ugynyalta, mig teljese tiszta nem lett a spermámtól.
Igy elterülve egymás mellett élveztük az együtt eltöltött percek élvezetét. Olyan volt, mint mikor 15 éves koromban, amikor elveszitettem a szüzességemet. Most mind a ketten elvesztettük. S pihegve elaludtunk.
Arra ébredtem, hogy valaki zárja ki az ajtót. A nejem volt az. Zavarba jöttem, ugyanis a ruhám nem volt sehol, s Tomié is szana széjjel volt dobálva. Amikor a feleségem belépett az ajtón, én nyögni nyelni nem tudtam, ő is csak csodálkozott.
– Ez meg ki?! – kérdezte.
– A barátom...
A feleségem nézte a meztelen testü Tomit és engem. Ami nagyon meglepett, az az volt, hogy a nejem is elkezdett vetközni. Oda bújt mellénk – Tomi erre ébredt fel.
– Nem kell félni! – mondta az asszony. – Most a férjem végig nézi, hogy a barátja, hogyan kúr seggbe...
S elkapta Tomi farkát és szopni kezdte. De sehogy sem akart neki felállni.
– Akkor szivem, szopd Te, lehet hogy elöbb áll fel majd neki. S tétován, de szivesen kezdtem szopni Tomi farkát. Tomi farka pedig 1 percen belül kezdett meredezni.
– Te jó ég, a férjem jobban szopja a faszt, mint én. – mondta elképedve az asszony.
S négykézlábra állt Tomi elött, aki kérdően rám nézett, S én bólintottam, hogy igen dugja meg csak a nejem seggét. A látványra, ahogy Tomi behatolt a nejem seggébe, felállt nekem is a farkam. S oda tettem a nejem szája elé. De ő nem kapta be, hanem csak annyit nyögött, hogy másszak alá.
Igy én dugtam a nejm pőináját és Tomi a seggét. S a csodálatos az volt, hogy a nejemben éreztem, ahogy Tomi farka és az enyém összeér. Mindketten erre mentünk el. A nejem is velünk együtt élvezett el.
Azóta Tomi ott él velünk, és nagyon jól megértjük egymást mind a hárman. Van mikor arra érek haza, hogy Tomi és a nejem szeretkeznek, de van amikor én szeretkezek Tomival amikor a nejem ér haza.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.83 pont (119 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. április 24. 13:28
#17
Idióta.
1
én55
2022. október 21. 11:38
#16
Sajnos a meleg rész elrontja.
1
a
angel234
2020. december 9. 02:49
#15
Nem rossz,kivéve a meleg részt.
1
z
zoltan611230
2020. december 9. 02:30
#14
Gyenge..
1
cscsu50
2019. április 24. 20:34
#13
igazi bi hármas
1
t
t.555
2017. december 4. 02:11
#12
Jó így ahogy van!
1
feherkalman1
2016. november 23. 01:11
#11
A meleg részt ki hagyhattad volna.
1
zsuzsika
2014. december 21. 08:18
#9
Gyenge.
1
v-ir-a
2013. június 3. 23:16
#8
hu de szuper, 1 baja azért van🙂 nem én voltam a sztoriban a csaj🙂
1
hegedüs 70
2012. augusztus 13. 17:55
#7
hazitanar@freemail a címem. Írj én már voltam harmadik
1
papi2007
2012. augusztus 13. 16:01
#6
ilyet én is szeretnék, a feleségemmel és 1 baráttal
1
Zotya
2008. október 19. 22:47
#5
jó történet, zaftosabban jobban tetszett volna
1
toti
2008. január 8. 15:19
#4
Ismerős a szitu, bár én másként csöppentem bele. Jó a sztori, de kissé bővebben is részletezhetted volna.
1
ed
2007. november 25. 14:06
#3
Sajnos rövid, de az alapállás izgató, szívesen kerülnék ebbe a helyzetbe...
1
tiborg
2007. november 21. 00:21
#2
kodos a fan taziad fiam!
Dontsd el melyik fele sziros
a kenyerednek !!
1
T
Törté-Net
2007. november 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1