A+ A-

Az első fenyítés 5-6. rész

Pornoerotikus kisregény egy engedetlen lány megbüntetéséről
Készült: 2001.11.17. - 2002.11.28.
5. A FENYÍTÉS
- Azt szeretném, ha hangosan számolnád a csapásokat. Huszonötnél és ötvennél meg fogok állni egy percre, hogy elmondhasd nekem a következő mondatot.: Omar bácsi, szentül ígérem neked, hogy ezentúl mindig engedelmes és szorgalmas nő leszek és nem hozok szégyent rád. Megértetted?
Odaálltam a tomporához bal felől, felkészülve a verésre. Előttem mozdulatlanul feszültek a kerekded farizmok, most még sértetlenül. Clara felém fordította fejét, tekintetében a legyőzöttek megalázottságának szomorúsága villant. Máskor erősen és tisztán csengő, kellemes hangja ezúttal rekedten és tompán szólt. Kifejezetten boldogtalanul.
- Igen abu! De szeretnék neked mondani valamit, mielőtt elkezded!
Csak húzza az időt, késleltetni próbálva az elkerülhetetlent. Ettől függetlenül leeresztettem csapásra emelt karomat és türelmesen megkérdeztem.
- Mit akarsz Clara?
- Ha nem vagy hajlandó férjhez adni, akkor vegyél nőül te engem!
A kérése egyszerűen megdöbbentett. Ezt sosem gondoltam volna róla, hogy valaha is ilyen javaslattal áll elő. És pláne egy ilyen különös pillanatban. Össze kellett szednem a gondolataimat, hogy valami értelmes választ csiholjak ki az elmémből. Az ötlet csodás, már én is gondoltam rá nem egyszer, de mielőtt igent mondok, illene legalább ellenkeznem vele egy kicsit.
- Nocsak! Feleségül akarsz jönni hozzám?
- Igen! Jobb, mint pártában maradni és szűzlányként megöregedni! - felvonta szemöldökét, kérdőn és durcásan, ugyanakkor kacér rándulással. - Akkor inkább legyek úgy a te szolgád életem végéig, hogy a feleséged vagyok. Gyerekeket szeretnék szülni...
- Huszonhat évvel vagyok idősebb nálad! - figyelmeztettem józanul, s közben magam is éreztem, hogy ez nem kifogás. Húsz, harminc év korkülönbség eléggé megszokott dolognak számít a mi világunkban, ahol az idősödő, jómódú férfiak gyakran vásárolnak maguknak fiatal feleséget, hogy vele élvezhessék a szerelem értékes perceit életük végéig.
Egy régóta meglévő, idősebb feleség, aki már túl van két-három szülésen, bizony nem olyan csábító és vonzó, mint az új szerzemény. Clara most gyakorlatilag azt kínálta fel nekem, amit egyébként is szerettem volna tőle, csak éppen titokban, a házassággal járó nyilvános és költséges cécó nélkül. Persze ha én veszem el, sosem fog kiderülni, hogy nincs körülmetélve.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 05. 1. csütörtök 07:51
Egész jó
#5 A57L 2014. 01. 28. kedd 05:48
Nem rossz.
#4 genius33 2013. 03. 2. szombat 12:32
Éééééérdekes smile
#3 Ram Agile 2008. 09. 25. csütörtök 21:25
Már megterveztem a folytatását is, csak még nem volt időm megírni. Talán majd 1-2 év múlva...
#2 Kasza Blanka 2008. 02. 18. hétfő 13:39
Szerintem az egyik legjobb fenekelős történet, amit olvastam....izgató...nem a brutalitáas a cél, de következetes....szóval klasz))
#1 Törté-Net 2007. 11. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?