A+ A-

Különleges szexélményeim 2. rész

Sziasztok.
Most folytatnám a különleges élményeim elmesélését. Szóval ott hagytam legutóbb abba, hogy véget ért a nyár. Szerettem volna továbbra is kiélvezni Kati jó kis testét, de sajnos az a bunkó dinnyés gyanakodni kezdett. Valószinűleg hallott valamit, az öreg nem tudta tartani a száját, vagy a két idősebb dolgozó kottyantott el valakinek valamit, mert persze ők sem voltak hülyék, tudták mi folyik. De a lényeg az volt, hogy új csaj után kellett néznem. De érdekes módon, most már sokkal rutinosabban, lazábban dumáltam, flörtöltem az egyetemen a csajokkal, nyilván, mert már magabiztosabb voltam a szüzességem nélkül. Egyetemi bulikba járogattam, és minden lehetőséget kihasználtam a csajozásra ami csak adódott.
Hamarosan összejöttem az egyik jogász csajal. Egész jó kis darab volt, akit egy férfi sem dobna ki az ágyából. Volt rajta némi súlyfelesleg, de ez legalább óriási melleket, és nagy, de feszes feneket eredményezett. A súlyfelesleg arányosan oszlott el rajta, igy nem volt baj, az arca volt talán már egy kicsit holdvilág, de az azt keretező, hosszú szőke haj ezt hamar feledtette az ember el. Jó volt vele az ágyban, a segbedugást ugyan annyira nem szerette, de néha rátudtam venni. Mégsem ő a legkellemesebb élményem abból az időből, hanem Helga. A csaj a minden férfi vágyálmaiban szereplő, tipikus szőke sex bomba volt. Feszes, hihetetlenül arányos, már már tökéletes test, minden súlyfelesleg nélkül. A mellei az átlagos testvastagságához képest nagyok voltak, ráadásul olyan kemények és formásak, mintha két nagyobb alma lett volna neki odatéve. És nem hatalmas bimbóudvarai voltak, hanem kis picikék. Nagyon jól nézett ki. A feneke pedig maga volt a tökély, az az igazi nagyon jó segg, beton keményen, kereken ahogy kell. Minden lépésénél olyan sexi táncot jártak a fenékgömjei, hogy az ember majd megőrült. És most megfogtok lepődni, csak egyszer dugtam meg! Mielőtt totál balfácánnak tartanátok, elmésélem hogy is volt ez. Szoval már év elején szóltak nekünk, hogy a nyáron rendkivüli lehetőség adódik. Egy németországi, épitkezésel foglalkozó üzletember felajánlotta, hogy az egyetemünkről évfolyamonként 3-3 embert kivisz az arab világba, ahol egy palota épitését vállalta be a helyi sejknek. Rendkivüli szakmai tapasztalati lehetőség, és még ki is fizeti a munkánkat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.23 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2016. 12. 10. szombat 09:43
annyira szeretem az análszexet... nekem ez 8p lett folytasd
#7 papi 2016. 01. 25. hétfő 08:07
Ez is tetszik.
#6 feherfabia 2014. 10. 10. péntek 06:13
8P
#5 A57L 2013. 07. 19. péntek 04:54
Nem rossz.
#4 genius33 2013. 01. 2. szerda 07:15
Jó történet. Tetszetős.
#3 Saskia 2010. 08. 28. szombat 13:15
Bocsi "tiborg"! Nem akarok "bele vau-vauzni",de amiről te beszélsz az az igekötő! Az igekötők közt vannak válók és nem válók. A nem váló igekötők mindig az ige elejére csatlakoznak. Na és, hogy a példádnál maradjak,ez éppen a váló igekötő esete: "lemegyek" illetve "ma nem megyek le", de másik példát is hozhatok: "belátom" és "nem látom be".A határozó szók esete "az egy más tészta".
Persze az sem nagy baj,ha az ember helyesen alkalmazza az írásjeleket és az ékezeteket!
#2 tiborg 2010. 08. 28. szombat 08:51
ez is erdekes,de a helyesirasra vigyazz!Szemelynevek mindig nagybetusek (ez konnyebe teszi a keresest/olvasast)hatarozo szo mindig az ige elott van (lemegyek nem megyek le)Ilyesmi elrontja a jol osszeallitott sztorit.
#1 Törté-Net 2007. 11. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?