A+ A-

Taluha

Születésnapom volt, és tudtam, hogy a kedvesem valami különleges meglepetést szervez, de bárhogy hallgatóztam nem tudtam kivenni, mi is lesz az.
Persze sejtettem, hogy valami szexuális játékról fog szólni a dolog.
A lakásban csak néhány vörös gyertya fénye világított mikor hazaértem. Néhány pohár bor és halk, visszafojtottan szenvedélyes zene kíséretében kedvesem átnyújtotta ajándékom első részét, azzal a feltétellel, hogy rögtön fel kell vennem. A dobozban egy fekete csipke body harisnyatartóval és selyemharisnyákkal. Fantasztikusan szexinek érzem magam benne, a body az a fajta, amelyik csak félig takarja el a melleimet. Visszatérek a hálószobába, ahol kedvesem beköti a szememet egy fekete szatén sállal. Mi lesz ebből - kicsit félelmetes a dolog - tiszta libabőr lettem.
Érzem, hogy az ágyra ültet, hátradőlök és várom, hogy mi fog történni. Másodpercekig semmi, érzem, ahogyan a gyertyák melegen égnek az éjjeli szekrényen, de a nyáresti szellő hűvösen simogat az ablak felől. Nagyon meztelennek és védtelennek érzem magam.
Ekkor érzem, hogy nagyon gyengéd kezek símogatni kezdik a két karomat és a nyakamat. Felismerem, hogy ez nem a kedvesem érintése, és reflexszerűen emelem a kezem, hogy letépjem szemellenzőm, de gyengéden lefogja a kezem és tovább simogat. A szellő ismeretlen illatot hoz, akárhogy is szimatolok, női parfüm illatot érzek.
A finom kezek tovább simogatnak, már a gerincemen és a bordáimon is érzem őket. A fejemben gondolatok kavalkádja kavarog, a kevdesem így figyelt volna, mikor csak lazán megemlítettem, hogy hívhatnánk egy harmadik játszótársat?
Nem bírom tovább lerántom a leplet. Lassan hátranézek, tekintetem felfut a lágyan simogató kezeken... egy gyönyörű félvér lányt látok, ilyen egzotikus szépséget talán Polinéziában lehet látni. Mosollyal a szemében élvezi a meglepetésemet. Ekkor meglátom kedvesemet, aki hihetetlen vágyakozással bámul minket. A lány végigsimít az arcomon, keze leszalad a nyakamon és a mellemnél elidőzik. Őrült vágy tör rám, hogy én is megérintsem őt. felé nyúlok, és lehúzom a színes selyemkendőt ami a felsőtestét takarta. Gyönyörű, pimasz mellei vannak, ahogyan a selyem lecsúszik látom, ahogyan mellbimbói megkeményednek. Meg kell érintenem...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.29 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon54 2017. 10. 5. csütörtök 14:46
Dylan ez nemsemmi.
#5 zsuzsika 2014. 11. 16. vasárnap 08:03
Jó.
#4 A57L 2014. 02. 1. szombat 04:47
Nem rossz.
#3 v-ir-a 2012. 02. 6. hétfő 22:54
nagyon, de nagyon izgató...kár h ilyen a vége...
#2 dylan 2002. 04. 11. csütörtök 20:53
jo
naggyon jo
csak kicsit befejezetlen
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?