A+ A-

Az első fenyítés 3-4. rész

Pornoerotikus kisregény egy engedetlen lány megbüntetéséről
Készült: 2001.11.17. - 2002.11.28.
3. A FŰRÉSZBAK
A lányom késett. Majd tizenöt perccel hét után hallottam meg végre a lépteit, amint keresztül sietett a lakáson. Tudtam, ennyi késlekedést nem szabad szó nélkül hagynom. Az időnek számunkra egyébként nincs túl nagy jelentősége, de ezúttal úgy véltem, minden percet számon kell kérnem rajta. Mégiscsak a családfői tekintélyemről van szó!
Úgy gondoltam, talán csak azért nem jött időben, hogy felidegesítsen vagy kiprovokálja, hogy felmenjek érte és vitatkozni kezdjünk. Attól nem tartottam, hogy megszökik vagy fél alávetni magát a büntetésnek. Ahhoz túl büszke és erős nő volt. Meg aztán hová is mehetne? A lelke mélyén úgyis tisztában van vele, hogy megérdemli a fenyítést és valójában még olcsón megúszta. Mifelénk egy asszonyszemély számára nincs rosszabb, mint a nyilvános testi fenyítés.
- Itt vagyok. - mondta egyszerűen, s megállt az ajtóban, hogy végigmérje a számára előkészített fenyítőbakot. A szeme villanásából azonnal tudtam, hogy felismerte. Tudja, mi fog történni vele perceken belül. Hisz gyerek korában hallotta fentről, amint a feleségemet fenekelem nagy buzgalommal idelent, s utána biztos lejött körülnézni. Egyébként sem csináltam nagy titkot abból a családon belül, hogy mire kell nekem ez a bak a raktárhelyiségben.
- Késtél. - állapítottam meg szigorúan, jobb tenyeremmel a térdemre csapva. Most még nem látszott rajta félelem, csak némi elfolytott feszültség és kezdődő izgalom. Ahogy én sem maradtam közömbös az előttünk álló esemény iránt.
- Mennyit mondtam neked? Mikorra gyere le ide?
- Hétre... Nem tudtam, mit vegyek fel.
Gyenge érv volt, mégis elterelte pár másodpercre a figyelmemet. Kéjes borzongás futott végig rajtam, ahogy megszemléltem a karcsú testén feszülő csipkés női alsóneműt. Ezt a feleségemtől kapta, még a tizenhetedik születésnapjára.
Clara hófehér selyem csipkebugyit viselt, mely áttetszőségével sejtetni engedte fekete fanszőrzetét. Fehér melltartójában érett barackokat formázva dudorodtak a keblei, ingerkedőn, merészen tárva elém gyönyörű, kézbe illő tartalmukat. Mást nem viselt a lány, csak egy könnyű, magas sarkú cipőt. Hosszú fekete haját hátul copfba összefogta erre az alkalomra egy piros masnival.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 05. 1. csütörtök 07:51
Nem rossz
#3 A57L 2014. 01. 28. kedd 05:47
Elég jó.
#2 genius33 2013. 03. 2. szombat 12:34
Egész jó. smile
#1 Törté-Net 2007. 11. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?