A+ A-

Kipróbált áru

Rita igen érdekes lány volt. Nagyon régóta ismerem már, időnként találkozgatunk, majd fél évig színét se látom. Félre ne értsd: soha nem volt köztünk semmi, csak barátok voltunk. Sokszor éjszakába nyúlóan beszélgettünk az élet nagy dolgairól, majd bepiáltunk, és mindketten hazamentünk az éppen aktuális párunkhoz.
Szóval Rita érdekes lány volt. Aki nem ismerte, visszahúzódónak látta, nehezen oldódott fel, és idegenek között ritkán mosolygott. De ha kitartó voltál, és közel engedett magához, szeretni való, bájos, mosolygós lányt találtál, aki nem veti meg az élet élvezeteit. Ha pedig sikerül elérned, hogy a folytonos megfelelési vágyát és idegeskedését levetkőzze... nos csinált pár vad dolgot is az életében.
Az eset, amit elmesélnék, tavaly előtt esett meg velünk. Éppen egy Pubban ültünk, már pár üveg ez- az lecsúszott a torkunkon, ekkor jött elő a szex- bolt.
- Tudod, rengetegszer elhatároztam, hogy beugrok, és veszek magamnak valamit. Egyszer ott álltam egy bolt bejáratánál, de nem mertem bemenni. Azt sem tudom, milyen lehet bent.
- Miért, mit szeretnél venni?
- Hát... Az interneten kinéztem már magamnak egy vibrátort. - arcát elöntötte a pír - Olyan izéset szeretnék, aminek hajlított a vége
- G- pont izgatósat?
- Igen... Meg azokat a golyós izéket is... - Gésa golyók? - kérdeztem - Az - bólintott, szinte lángoló arccal.
- Biztos van egy barátnőd, akivel bemehetnétek... vihognátok egy sort, és nem lenne olyan kellemetlen.
- Iiiigen... de igaziból inkább valami pasival mennék be - kislányos ártatlansággal nézett rám.
- Velem?
- Persze, csak ha nem gond neked. És a barátnőd megengedi.
- Khm, ha veled megyek, akkor nem szeretném, ha megtudná... Még félreértené... tudod.
- Papucs - nevetett rám.
Az interneten ki is nézett már egy boltot, úgyhogy három nap múlva már el is indultunk Budapestre. Épp akkor vettem egy saját kocsit, gondoltam felvágok egy kicsit, szóval autóval mentünk. Mikor hozzájuk értem, a kapuban várt. Gyorsan beült mellém, adott egy gyors puszit. A szokásosnál pirosabb volt, és zavartan csacsogott. Nyár volt, lengén öltözött fel, kis szoknyácska, vékony top, ami a hasát szabadon hagyta, a köldökében összefonódó ágakat formázó piercing csillogott. Csepp leány volt: alacsony termetével, ártatlan tekintetével bárkiből kiváltotta a babusgató- ösztönt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2015. 07. 19. vasárnap 19:49
Egész jó
#3 coolface 2007. 11. 8. csütörtök 10:31
tetszett a TÖRTÉNET nem volt rossz;)
#2 Asura 2007. 11. 3. szombat 13:32
Nagyon király történet,csak gratuálni tudok.
#1 Törté-Net 2007. 11. 3. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?