A+ A-

Egy személyi titkár kalandjai 2. rész

Bementünk a kisebbik szobába, az ajtót lábbal behajtottam, és óvatosan leraktam Évikét. Ledobtam a pólóm, felkapcsoltam az éjjeli lámpát, amely halvány, sejtelmes fénnyel világított, és melléfeküdtem. Eltörpült mellettem a kis teste, óvatosan bal kezemet a feje alá csúsztattam, jobb kezemmel pedig el kezdtem simogatni az arcát, miközben fölé hajoltam. Beletúrtam a hajába, puha, bársonyos volt, és hosszú, ez az egyik gyengém. Hatalmas tenyeremben elveszett a kis arca. Óvatosan cirógatni kezdtem, a szemöldök ívén haladtam végig, át az orron, körbe az ajkain, az arcán, a kis fülecskéket sem hagyva ki. Mindvégig néztük egymást. Emberek, ebbe a kék tekintetbe el lehet merülni, bele lehet veszni, csodálatos volt, gyönyörű. Éreztem, hogy mondanom kell valamit, de a torkom kiszáradt. Mintha kamasz lettem volna megint. Érdekes, még nem éreztem így, a nőket csak játékszernek tekintettem eddig, de ez a lány megbabonázott. Ez az éjszaka nem egy szokványos kefélés lesz, hanem több, biztos voltam benne.
- Mindig is tudtam hogy szép vagy, de hogy ennyire gyönyörű legyél, azt nem vettem észre. - remegő hangon, száraz torokkal alig bírtam kimondani. - Vak voltam eddig, bocsáss meg.
- Semmi gond -suttogta -Én sem tudtam, hogy ennyire jópofa és humoros vagy. Azt hittem, olyan öntelt vagy, mint ez itt kint.- bökött fejével a nappali felé.
- Hát drágám, a látszat néha csal.
Nem felelt, csak csodáltuk egymást.
- Most már biztosan tudom!- mondtam egy pár perc múlva.
- Mit tudsz? -kérdezte érdeklődően.
- Hogy csodaszép vagy! -és megcsókoltam. Összeolvadtunk, eggyé forrtunk, először csak gyengéden, utána egyre erőssebben csókoltuk egymást. A szája egyre követelőzőbb lett, egyre jobban harapott, én visszaharaptam, martuk egymást, és jó volt, nagyon jó. Szinte harcoltunk. Micsoda kis bestia, gondoltam.
Fölé hajolva az arcát kezdtem harapdálni, majd a fülét vettem célba. Óvatosan körbenyaltam a kis cimpáját, nyelvem körbejárta minden zegét-zugát, majd gyengéden bedugtam a nyelvem. Ezután a fültövénél kezdtem el ajkaimmal összecsípni a bőrét, és haladtam a nyaka felé. Apró harapásokkal, csókokkal ingereltem, kezemmel félresimítottam a haját, és ahol a pihék elkezdődnek, egyre határozottabban kezdtem harapdálni. Eközben jobb kezem nem tétlenkedett, az egész testét végigsimogattam, ügyelve, hogy a mellét és a punciját egyelőre elkerüljem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.71 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2015. 06. 30. kedd 04:15
Ez sem rossz.
#4 Andreas 2009. 01. 3. szombat 09:16
Bőven elég lett volna 20/6-ost lódítani. Ettől eltekintve tökéletes, hangulatos, igazán erotikus írás. Nálam 10 pont.
#3 jbf8fynp 2008. 08. 16. szombat 10:09
anatomiailag a nő hűvelye max 12cm Mi értelme fél farokkal kefélni?
#2 vidraa 2008. 01. 9. szerda 13:48
25x6os???????????????
25x5ös egy spáros tejszínes flakon!!!!!!!!
amúgy tök jó... kár ekkorát belelódítani....
#1 Törté-Net 2007. 10. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?