A+ A-

A hentes

Fordítás
Egyikünk sem beszélt Néztem hogyan ját föl-le az ablaktörlő, s beburkolództam az arcomba hulló nedves hajam illatába. Kinyitotta az ajtót és bevezetett a lakásba. Átázott a szandálom, a lábam hozzáragadt a cipő műanyag talpához. A nappaliba vezetett, leültetett; hozott egy kávét. Aztán bekapcsolta a rádiót, öt percre elnézést kért. Le kellett zuhanyoznia.
Odaálltam az ablakhoz, kissé félrehúztam a függönyt, és néztem az esőt.
Az esőtől pisilési ingerem támadt. A vécéből jövet benyitottam a fürdőbe. Forró pára terjengett a helyiségben. A zuhanyfüggönyön keresztül megpillantottam tömzsi testének körvonalát. Kicsit félrehúztam a függönyt, és néztem őt. Felém nyújtotta a kezét, de én kitértem előle, mondtam, inkább megmosom a hátát. Felálltam a zuhanyozó kávájára, a forró víz alá tartottam a kezem, fogtam a szappant, és addig forgattam a tenyeremben, amíg vastagon be nem lepte a hab.
Körkörös mozdulatokkal dörzsölni kezdtem a nyakát és a vállát. Széles, fakószín, izmos válla volt. A gerincvonalát követve végigszappanoztam a háta egyik, majd a másik felét. Megdörzsöltem a derekát, és egy kicsit átnyúltam a hasához. A szappan finom, illatos habot, remegő, fehér buborékhálót képezett, síkos puha szőnyeget vont a tenyerem és a csípője közé. Többször végigjártam a gerincét, lentről felfelé, egészen a nyakszirtjéig, ahol azok a kis haj-pihék ütköznek, amelyeket rövid fazonú frizuránál olykor eltüntet a fodrász zümmögő nullásgépe.
Visszatértem a vállához, majd egymás után beszappanoztam a két karját. Elernyesztette a végtagjait, de így is éreztem ruganyos, dudorodó izmait. Alkarját fekete szőr borította, alaposan be kellett vizeznem
a szappant, hogy megálljon rajta a hab. Haladtam tovább felfelé, és elértem az üreges. bozontos hónaljáig.
Ismét beszappanoztam a kezem, és körkörös, masszírozó mozdulatokkal megmostam a fenekét. Terjedelmes, de formás feneke volt, kecsesen ívelt át a keresztcsontján, és feszesen kapcsolódott az alsó végtagokhoz. Újra és újra bebarangoltam ezt a gömbölyűséget, kezem és szemem jól meg akarta ismerni ezt a testhajlatot.
Aztán megindultam lefelé, az erős, izmos lábakhoz. Lábikrája ki sem látszott a szőrből. Az volt az érzésem, hogy a test elvadultabb tájékára jutottam, végül megtaláltam a különös kincset, a bokáját.
Ekkor megfordult. Felnéztem, és megláttam duzzadt heréit, ágaskodó, merev hímvesszejét.
Felálltam. Ő nem mozdult. Szappannal a kezemben mosni kezdtem óriás, robusztus, ritkás szőrű felsőtestét.
Közben lassan ereszkedtem lefelé, végigmentem az előredomborodó, erős izmokkal körülvett hasán. Időbe telt, mire mindenhol beszappanoztam. A köldöke kidudorodott egy kissé; apró fehér golyóbis a kerek hústömeg mélyedésében. Égitest, amely felé az ujjaim gravitáltak, szándékosan késleltetve azt a pillanatot, amikor már nem tudnak ellenállni a vonzásnak, és elindulnak lefelé, a gyomor szép körpályájáról letért üstököshöz.
Letérdeltem, hogy bedörzsöljem az alhasát. Hosszasan köröztem a nemi szervek körül, és finoman a két combja közé nyúltam.
Rettenetes nagy nemi szerve tettre készen állt.
Ellenálltam a kísértésnek, hogy megérintsem a péniszét, inkább egyre hosszabb, kerülő mozdulatokkal simogattam a combjai közt és fönt a fanszőrzetét. Most széttárta a karját, és tenyerével a falnak támaszkodott, a hasa kidülledt. Nyüszített.
Úgy éreztem, mindjárt elélvez, pedig jószerével hozzá sem nyúltam még.
Eltávolodtam tőle, leültem a zuhanyrózsa alá, közben le sem vettem a szemem a kelleténél jobban felhorgadt péniszéről, vártam, hogy kicsit lecsillapodjék.
Ömlött rám a meleg víz, végigcsurgott a hajamon, befolyt a ruhám alá; gomolygó vízpára vett körül bennünket, elmosódtak a formák, és eltompultak a zajok.
Végsőkig csigázott izgalmi állapotban volt az előbb, mégsem tett semmit, hogy siettesse a végkifejletet. Rám várt, és vár még most is, hogy elnyújthassam a gyönyört, a kínt.
Ismét letérdeltem elé. Még mindig nem mehetett ki a vér belőle, mert rögtön felágaskodott a pénisze.
Végigsimítottam a heréit, felnyúltam egészen a végbélnyílásig. Most még hevesebb merevedése támadt. Másik kezembe szorítottam a hímtagját, és lassú mozdulatokkal elkezdtem föl-le mozgatni. Könnyen, csodásán csúszott a szappanos kezemben. Két kezem tele volt a meleg, eleven, mágikus anyaggal. Úgy lüktetett benne a vér, mintha madár szívverését tapintottam volna, segítettem neki, hogy minél hamarabb elérjen a csúcsra. Tartottam a föl-le mozdulatok egyenletes ritmusát, és hallottam a fejem fölött a nyögéseket; és nyögtem én is. Selymesen tapadt rám a nedves ruha, és a nagy pocak tövében megállt a világ, megállt a kettőnkre zúduló vízcsobogásban, nem létezett semmi az ujjam között megbúvó, langyos, petyhüdt, majd a tenyeremben megkeményedő dolgon, a szappanillaton, a nedves testünkön, a tenyerem alól kiserkenő spermán kívül semmi, semmi nem létezett...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.1 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon54 2017. 09. 7. csütörtök 04:11
Ellehetettolvasni.
#8 zsuzsika 2016. 02. 24. szerda 08:41
Közepes.
#7 listike 2014. 07. 7. hétfő 07:33
Elmegy.
#6 A57L 2014. 01. 5. vasárnap 03:05
Jó írás.
#5 papi 2013. 08. 11. vasárnap 18:59
Nem rossz
#4 Liza 2008. 08. 22. péntek 09:09
de ammeg.kiírta h fordítás:)
#3 Liza 2008. 08. 22. péntek 09:09
hát igen...érződik hogy ez egy komoly írás,főleg ahogy leírja a lovaglás utánni részt...azthiszem tudom már mek könyvet fogom olvasni:)
Kössz,Ede.
#2 Ede 2007. 11. 4. vasárnap 23:20
A történet jó, csak sajnos nem saját írás.
Innen származik a részlet:
Reyes, Alina: A HENTES című könyve
#1 Törté-Net 2007. 10. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?