A+ A-

Gimis lányok 4. rész - Tűzoltás

Írta: Frank Brown
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
2007. szeptember
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
Pam nem aludt túl jól. Végig forgolódott, folyton a srácról álmodott, akinek olyan nagy farka volt. És az a farok mintha végig őt nézte volna. A fiú meg csak nevetett. Egy másik álmában pedig Cissy nevetett rajta, aztán büszkén szopni kezdte a srác farkát.
Az álmok között pedig Pam ébren feküdt, és csak bámulta a sötétséget. Csak feküdt ott a tiszta lepedőn meztelenül, néha végigsimított a punciján, a csiklóján, és bedugta az ujját a nedves puncijába. Az éjszaka alatt többször kielégítette magát. Mire felkelt a nap, teljesen imerült, és álomtalan alvás tört rá, de az anyukája felébresztette, hogy indulhassanak a templomba.
A misén nem is hallotta, amit a pap beszélt, pedig a tiszteletes vörös arccal, izzadva kiáltozta a pokol tüzét és az örök kárhozatot. Pam már ezerszer hallotta ugyanezt a prédikációt, úgyhogy nem volt rá nagy hatással. Főleg nem ma reggel. Többször elaludt, sőt, volt, amikor az anyukája vagy a húga rázta fel. Amikor nem szundikált, csak a tegnapi furgonos kalandra bírt gondolni. Na meg ami Cissy-vel a lakásban történt. Többször is keresztbe tette a lábát, próbálta megszabadulni a lába között lüktető érzéstől. De az anyukája folyton visszaültette, mintha érezné, hogy mi van a lányával.
- Jól érzed magad, Pamela? - kérdezte az anyja a hazaúton. - Még sosem láttalak ilyen nyugtalannak a templomban. És folyton elaludtál. Nem aludtál az éjjel? Annyira zilált vagy. Ugye nincs lázad?
- Jól vagyok - felelte Pam, de az anyukája mégis hátranyúlt, és leellenőrizte a homlokát. - Annyira meleg van ma. És éjjel is olyan meleg volt. Nem aludtam valami jól.
- Egy kissé lázasnak tűnsz - nézte az anyja gyanakodva.
- Semmi bajom - felelte Pam.
A vasárnapi ebéd után Pam kiosont a házból, és a parkba ment, hogy találkozzon Cissy-vel. A lány már a kacsaúsztatónál várta, és a közelben gördeszkázó fiúkat nézte.
- Vajon mekkora a farkuk? - kérdezte.
- Miért nem kérdezed meg tőlük? - kérdezte Pam gúnyosan, és elfintorodott. - Hogy bírsz egyáltalán rájuk nézni? Tele van pattanással az arcuk, és fogadjunk, hogy nem is fürdenek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Pavlov 2013. 07. 8. hétfő 07:37
Köszi!
#6 A57L 2013. 07. 6. szombat 05:58
Nagyon jó.
#5 Pavlov 2012. 10. 18. csütörtök 20:50
Örülök, hogy tetszik!
#4 genius33 2012. 10. 18. csütörtök 06:24
Asziszem nyes
#3 Pavlov 2007. 10. 18. csütörtök 07:13
Lesznek még vadabb kalandjaik is...
#2 Asura 2007. 10. 16. kedd 10:37
Nagyon király,már el olvastam mind a 8-részt. Azt kell hogy mondjam egyre jobbak lesznek a lányok.Csak igy tovább,remélem élvezhetem a lányok többi kalandjukat is.
#1 Törté-Net 2007. 10. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?