A+ A-

Tanár úr 1. rész

Szakközép negyedikben új osztályfőnököt kaptunk, mert a régi, a nyár alatt sajnos autóbalesetet szenvedett, és tolókocsiba kényszerült. Izgatottan vártuk az osztállyal, hogy milyen is lesz az új tanárunk. Legnagyobb meglepetésünkre, egy körül-belül huszonnyolc-harminc év körüli férfi lépett be a terembe. Látszott rajta, hogy zavarban van. Megállt a tanáriasztal előtt, majd köszönt.
- Üdvözlöm önöket, a nevem R. Balázs és én leszek az új osztályfőnökük. Remélem, jól kifogunk egymással jönni. Egy gyors bemutatkozást kérnék önöktől, aztán átbeszéljük a követelményeket is.
Ez meg is történt, mindenki elmondott magáról néhány szót, majd átrágtuk a hivatalos dolgokat is.
Nagyon szimpatikus volt mindenkinek. Egy kis hippi beütése volt a tanár úrnak, de rendkívül humorosan adta elő a dolgokat. Magas volt, barnahajú, kékszemű, kis körszakállal. Jó képű férfi volt, a suliban minden lány oda volt érte.
Októberben felvetette az ötletet, hogy menjünk el egy osztálykirándulásra. Persze mindenki nagyon örült, hiszen jól esik egy kis kikapcsolódás. A közeli hegyekbe mentünk két napra.
Három óra gyalogolás után megérkeztünk az erdőközepére, egy tisztásra. Mindenki fáradtan omlott le a földre.
- Na, emberek, verjük fel a sátrakat, még nincs pihenő!-szólt a tanár úr.
Mindenki szorgalmasan állította a sátrakat, én a földön ültem továbbra is. A tanár oda lépett hozzám.
- Maga meg mit ül itt?!Állítsa fel a sátrat, utánna ücsöröghet.
- Csak ha segít nekem. -feleltem mosolyogva, majd beletúrtam hosszú sötétbarna hajamba.
- Sokba fog ez még magának kerülni!-mondta, majd rám kacsintott.
Ledobtam magamról a pulóvert, csak egy szűk póló volt rajtam, s alatta nem volt melltartó. A hidegtől megkeményedtek a mellbimbóim, amit ő is észre vett. Feltűnően bámulta a melleim, miközben széthajottuk a sátrat. Harminc perc szenvedés után állt a sátor. Úgy hat óra lehetett, és már kezdett szürkülni. Itt volt a remek alkalom, hogy pisilés ürüggyel ellógjak cigizni. Elindultam az erdő felé, kicsit tartva attól, hogy nekem ugrik valami vadállat, és szétcincál.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Asura 2007. 10. 15. hétfő 10:55
Ahozz képes hogy anális szex volt,és a puncit emlegetik!Nekem tetszet,lehetne még kihozni ebbol a tötrténetból,egy folytatást.
#1 Törté-Net 2007. 10. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?