A+ A-

Őrző angyal

Nemcsak az embereknek, állatoknak, de a növényeknek is vannak őrző angyalaik. Angyal nélkül, senki sem jön a világra, még egy fűszál, de még egy virágszál sem. Azzá kell válnia az angyalnak, akit szeret, fel kell öltenie testi, lelki ruháját, s ha beteg belébújik, hogy segíteni tudjon rajta, át kell élnie minden kínját, baját és fájdalmát. A fülével hall, a szemével néz, a testével érzékel, vagy akár vágyakozik, és szeret.
Gyönyörű reggelre ébredt, kipihenve, nagyot nyújtózott, és élvezte, hogy a felkelő nap csiklandozza az arcát. Szombat reggel van, és milyen jó, nem kell dolgozni menni, élvezheti a lustálkodás örömét. Félig lehunyt szemmel, még átadta magát az ébredésnek, s karját oldalra nyújtva, kereste a testet, mert nem érezte közelségét, a bőre melegét.
Vágyott az érintésre, de nem akarta felébreszteni, csak nézte a szeme sarkából, hátha a pillantása felcsiklandozza mellette alvó kedvesét. Elnézte, barna bőrét, izmos hátát, s a félrecsúszott takaró alól kivillanó formás csípőjét. Vágyai már türelmetlenül várták az ébredését, de átadta magát a szem gyönyörének, inkább csak pillantásaival simogatta, ébresztgette.
Belebújt selyem köntösébe, csak úgy, be sem kötve derekát, melyből kivillantak dús keblei, csendben kiment, és egy hűs zuhannyal frissítette testét, hogy visszatérve frissnek, kívánatosnak lássa kedvese.
A fürdőben aprólékosan átmasszírozta bőrét, majd egyre sebesebben itatta fel bőréről a vízcseppeket.
Mire lefőzte a kávét és tálcán bevitte, - hogy a kényeztetés teljes legyen -, kedvese már ébredezett. Gyorsan letette a tálcát, és egy "Jó reggelt" csókkal odabújt, belebújt a karjaiba, a fülének minden apró kis részletét puszilgatta, de különösen azt a kicsi fülcimpát, amit annyira szeretett, dorombolt, mint egy cica, ki cirógatásra vágyott.
A férfi testét borzongás járta át, mert nagyon kedvelte ezt a fajta szeretgetést. Erős karjaival megragadta, magához vonta, nyakán azt a kicsi gödröcskét mindig megkereste, majd centinként fedezte fel az üde női test gömbölyded bájait. Elkezdődött a vad csókok csatája, amit oly nagyon szerettek. Az ajkaikat dagadtra csókolták, falták egymást, szenvedéllyel, fulladásig. Ekkor hirtelen a férfi azt érezte, hogy megremeg a gyenge asszonyi test, csak birkóztak, próbálták egymást birtokolni, az asszony haja kócosan, homlokába omolva cirógatta a férfi mellét, arcát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.62 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 10. 26. vasárnap 19:20
Nagyon szép.
#2 zsolt 2007. 10. 14. vasárnap 14:51
jok akepek
#1 Törté-Net 2007. 10. 13. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?