A+ A-

Angyali történet 8. rész - A magyarázat

1.
Amikor eszmélek, az első dolog, amit a külvilágból felfogok egy kerek női popó a tenyeremben. Selymes tapintása és ismerős formája kellemes emlékeket ébreszt bennem. A baj csak az, hogy túl sok emlékkép tolul egyszerre az agyamba, és most nem tudom kiválasztani a helyeset.
Vajon a hajón vagyok Pangai-ról hazatérőben? Nem, az nem lehet, ott kedvesem a hajókabin ágyán aludt el, én pedig a fotelban. És hajó ringását sem érzem. Dacból nem nyitom ki a szemem, meg kell fejtenem, hol vagyok.
Nem lehetek a sivatagban és nem lehet An Gjal popója a kezemben, hiszen a sivatag homokjában nem lehet meztelenül aludni. Nem lehetek amazóniai cölöpházunkban a feleségemmel, mert nem hallom a víz szüntelen csobogását.
A hely lehet viszont a budapesti lakótelepi lakásom és mellettem a rejtélyes, kicsit csapzott Angyal vagy lehetek az Alpokban, Montecampione-ban és mellettem akkor is az Angyal fekszik. Nem tudok dönteni a hangok alapján sem - már kezdem azokat hallani - mert a halk suhogás lehet az alpesi szél, de lehet a távoli, hajnalban még gyér forgalom hangja is.
Kénytelen vagyok kinyitni a szemem. Az első, amit megpillantok az Angyal szép ívelésű háta, vállára omló sötét haja. No ez legalább stimmel. A válla fölött átpillantva a lakásom redőnyén átszűrődő halvány fényeket látom. Akkor itthon vagyok. Illetve már nem is igazán tudom, hol vagyok otthon, de ez biztosan Budapest. Megkönnyebbülök: szerencsére nem kell ismét új helyszínhez szoknom. Bár Tonga sem lenne rossz.
Valószínűleg közben önkéntelenül is simogattam a fenekét, megérzi, megmozdult és kissé felém fordult. Egyik cicije kikukucskált a takaró alól. Nagy puszit nyomok a hegyére. Kezem pedig a puncijára csúszik. Ettől megremeg, remegésével ölemet dörzsöli. Popója mozgatása ébresztgeti férfiasságom. Ezt megérezve fokozza mozgását, lábát kissé megemelve utat nyit kezemnek. Még elidőzök egy kicsit selymes szőrzetének simogatásával, majd ujjaim a vénuszdomb felöl a már nedves nyílás felé indulnak. Punciját úgy mozgatja, hogy ujjam mielőbb betévedjen az érzékenyebb részekhez. Igyekszem kimondatlan kéréseit teljesíteni és végig simogatom a kívánatos rést. Csiklója szinte kiugrik a kapucnijából, hogy minél jobban a kezembe feküdjön. Érezhetően felajzottan ébredt és minél hamarabb el akart jutni a kielégülésig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 09. 11. csütörtök 13:23
Tetszett
#3 A57L 2014. 06. 2. hétfő 05:29
Egész jó lett.
#2 cila 2007. 10. 10. szerda 18:03
ok.
#1 Törté-Net 2007. 10. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?