A+ A-

A tesitanár

A lány ledobta magáról a ruháit, majd sietve berobbant a zuhanyzóba. A vizet megengedte, s élvezte ahogyan a forró vízcseppek végigsiklanak már tüzes bőrén. Nekidőlt a csempének, majd kezével végigsimított a felsőtestén, át a hasán, be a lábai közé. Ujjaival morzsolgatni, dörzsölgetni kezdte borsónyira dagadt csiklóját, és hangosan sziszegett. Másik kezével mellét maszírozgatta, és mellbimbójával játszadozott. Majd keze lesiklott egészen a hasáig, alhasáig, aztán visszatért a melleihez. Jobb kezének mutatóujját közben nemi szerve vágatába helyezte, és végighúzta benne. Ezután pedig betolta magának, és ujjazni kezdte magát elfojtott sikoltozások közepette. A lány edzője ekkor nyitott be a zuhanyzóba mindenféle előjelzés nélkül. A férfi bár középkorában járt és bizonyosan nem volt számára új a látvány, mégis meglepődött. A lány még mindig ujjazta magát, majd hirtelen meglátta az előtte álló vöröslő arcú férfit, és ekkor sikoltva zárta össze lábait, és csúszott le a padlóra kezeivel melleit takarva. A férfi hebegett:
- Csak...Nem tudtam, miért rohantál úgy el... Utánad jöttem, hogy ellenőrizzem minden rendben...De azt hiszem megyek is... - azzal fordult meg, de ekkor a lány felkiáltott.
- Ne! - a férfi megfordult csodálkozó tekintettel. - Nem érzem magam jól, jöjjön ide, kérem... - a férfi odament, a zuhanycsaphoz kapott hogy elzárja, de a lány keze rátapadt és megállította. A lány felállt, közelről nézett a férfi szemébe, és meztelen nedves testét a férfiéhez dörzsölte. Az azonnal felizgult, és ezt a lány megérezve, még jobban hozzátapadt.
- Pontosan mi a baj? - kérdezte fúló hangon a férfi.
- Az.. - nyögte a lány halkan. - Hogy kívánom magát... - és ezzel az ajkai után kapott, és megcsókolta. Hegyes nyelvével utat fúrt a férfi szájába, mire az felengedett egy cseppet és visszacsókolta. Ellökte magától kicsit a lányt, edzőruháját ledobta magáról, és immáron meztelen lépett a lány elé. Az sokat nem tétlenkedett, leguggolt, és a hímvesszőt kezében tartva csókolgatni kezdte azt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.76 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 29. kedd 14:05
9 Pont!
#4 Craig 2010. 03. 31. szerda 01:06
Igaz a te verziód jobb, vagy bensőjét... még az is belefér.
#3 Kritikus85 2010. 03. 24. szerda 02:16
Ha már itt tartunk. "Majd egy hangos nyögés, és a hímvessző erős lüktetése már jelezte a véget, amely forró áradatként öntötte el a lány barlangját." belső Belső részét úgy hangzik, mintha vágóhídon, vagy legalábbis hentesnél lennénk. Bensőjét pedig elég furán hangzik. Olyan mintha a belső szerveire gondolnánk:.... :D
#2 Craig 2008. 12. 28. vasárnap 21:23
Vigyázz! Nem szoktunk berobbani sehova. Maximum a köztudatba (Okoz egy kis képzavart) Vagy egynéhány vegyi anyag. Kellemes kis történet. Használj valami mást a berobban helyett, lendületesebb lesz.

"Majd egy hangos nyögés, és a hímvessző erős lüktetése már jelezte a véget, mely egy forró zuhanyként jött el, mi a lány testének belső részét öntötte el nedűjével."

Ezt a részt szebben is meglehetne írni.
Valahogy így:
"Majd egy hangos nyögés, és a hímvessző erős lüktetése már jelezte a véget, amely forró zuhanyként öntözte meg a lány bensőjét."

Azt hiszem.

Ezt a két hibát leszámítva jó volt.
8 pont = Hibák+rövid (10-2)
#1 Törté-Net 2007. 10. 7. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?