A+ A-

Szolga

En 21 eves mazochista lany vagyok. Mellesleg bisex is, azt szeretem a legjobban, ha egy no alaz meg és ad parancsokat nekem. Volt egyszer egy urnom, aki nagyon jol tudta, hogy hogyan kell egy rabszolgaval banni. Elvitt egy hazibuliba, ahol nagyon jol ereztuk magunkat, volt sok pasi, meg sok csaj, jokat tancoltunk ilyesmi.
En senkit sem ismertem elotte, de az urnom mindenkit.
Ejfel korul, odajott hozzam es azt mondta, hogy menjunk be az egyik szobaba, mert nagyon kivan engem. Bementunk, o pedig megparancsolta, hogy lassan tancolva vetkozzek neki. En tancoltam, elore elvezve, hogy mi kovetkezik, a kezem bizony vegig jarta az egesz testem, a mellbimboim kemenyek voltak mar, mire meztelenre vetkoztem.
Azt mondta fekudjek az agyra, lefekudtem, o meg odabilincselt, aztan nevetett egy jot, majd kiment a szobabol. Ott fekudtem egy jo husz percet, tok meztelenul az agyhoz bilincselve, attol rettegve, hogy valaki benyit, es meglat. Husz perc mulva, nyilik az ajto belep az urnom, kezeben egy ures pezsgos uveg. Becsukja maga mogott az ajtot, majd hozzam lep, es azt mondja:
- Valaszthatsz kurva, vagy kinyalsz aztan megbaszod magad elottem ezzel az uveggel, vagy behivom azt a ronda szoros pasit, es o fog jatszadozni veled.
Erre en mondtam, hogy orommel kinyalnam, meg amit csak akar, de a pasit ne hivja ide. Erre levette a bugyijat es raault az arcomra. En pedig addig nyaltam a gyonyoru, edes puncijat, amig el nem elvezett, meg egy kicsit tovabb. Az arcom ragadt a nedvetol, amikor leszallt rolam, es kinyitotta a bilincset.
- Most szepen fekudj a foldre es dugd fel jol az uveget.
En pedig hanyatt fekudtem elotte es megbasztam magam az uveggel. O egy sarokban allt, igy az ajtobol nem latszott. Nehany perc mulva benyitott a hazigazda es amikor meglatta, hogy mit csinalok eloszor teljesen elkepedt majd bezarta maga utan az ajtot, elem allt es megkerdezte:
- Nem lenne jobb, ha a farkammal csinalnad?
Korul sem nezett, csak letolta a gatyajat, aztan en leszoptam, meg hagytam, hogy mindenfele pozban megdugjon. Az urno kozben nezett, a pasi meg eszre sem vette ot, en meg akkorat elveztem, hogy csak na.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.66 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 12. 26. péntek 08:59
Gagyi.
#4 A57L 2014. 01. 20. hétfő 04:58
Elmegy.
#3 Sterbinszky 2002. 09. 16. hétfő 15:53
Kicsit egyszerű a lelkem, de hát ilyenek is kellenek, ParasztSZEX, és még halott sem volt sehol!

Üdv!

GázBéla
#2 xxe 2002. 09. 4. szerda 12:29
Ezt a lányt szivesen megismerném.. Eljátszadoznék vele..:)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?