Esőcseppek az ablakon

Szavazás átlaga: 6 pont (11 szavazat)
Megjelenés: 2007. október 5.
Hossz: 10 401 karakter
Elolvasva: 796 alkalommal
Már előbújt a falevelek közül a sötétség és az utcákon kibontották fényszirmaikat az oszlopok sárga üvegvirágai. Hideg, őszi eső kopogtatott a szobák ablakain és a szél kegyetlen játékot játszva, hol innen, hol onnan csapott be a járókelők ernyői, kabátjai alá.

A lány a szobájában ült. Gondolataiba, emlékeibe mélyedt. Az elmúlt napot, a munkát, az üzleteket, az utcát, az őszt, a hideget már maga mögött hagyta. Valami régi tavaszban járt, amikor úgy érezte él, amikor még azok a szemek nevettek rá, még azok a karok ölelték. Akkor boldog volt. Boldog, mert hallotta az Ő hangját, látta az Ő nevetését, érezte az Ő csókját és az Ő szeretetét... mert akkor még azt hitte, hogy az Ő szeretete örökké tart majd.
Máskor is volt, hogy megszűnt egy-egy számára fontosnak hitt kapcsolat, de egyik sem hagyott ilyen mély nyomot benne... Most csak eltelnek a napok szinte észrevétlenül és az egyedül töltött esték magánya, mintha valami áttetsző burába zárná. Tudja, hogy nem így kellene, nem kellene egyedül lennie és hívják is sokan, sok felé...
De az emlékek fogva tartják... már közel egy éve... azóta még őszintén, tiszta szívvel mosolyogni sem tudott senkire...

Most is csak ül az ágya szélén és valami kedves régi emléket próbál felidézni. A szobát betöltik a hangszórókból előtekergő dallamok. Lágyak és bizsergetőek. Szinte ez az egyetlen dolog, ami a valóságból elér hozzá. Már megfürdött, de köntöse alatt nem volt meztelen. Fel vette legszebb fehérneműit, mintha most is őt várná. Mintha azt remélné, hogy belép az ajtón, átöleli és miközben csókokkal borítja el, kezei ezer örömet adva fedezik fel csodásan felékített, vágyaktól égő testét.

Gondolatai közben lassan végig simította a nyakát és a combját. Ettől a köntös kicsit szétnyílt és az állólámpa halvány fénye szabadon suhant végig előbukkanó selymes bőrén, feszes harisnyáján, hátracsukló fején. Végig feküdt az ágyon, lábait felhúzta, szeme becsukódott, a fejét hátrahajtotta... és látta, amint Ő hajol fölé... amint közeledik a szája, már érezte az érintését...

Hírtelen, valami koppant az ablakon. Nem olyan szúrósan, de mégis lágyan... mint az eső, hanem tompán... A lány kinyitotta a szemét és az ablakra nézett.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6 pont (11 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. október 9. 07:31
#7
Nekem is nagyon tetszett.
1
Andreas6
2021. március 15. 06:03
#6
Nagyon szép írás, köszönöm, verselo (verselő?)!
1
a
A57L
2019. február 19. 04:48
#5
5 pont.
1
zsuzsika
2016. március 14. 15:29
#3
Közepes.
1
Torkos
2007. október 5. 08:19
#2
....és én is mosolygok. Jó volt veled. Megérintett ez a történet. Van, hogy az ember egy kicsit halni készül, és olyankor fogódzót keres. Az emlékek tarka tengerében nincs remény. A múlt az elmúlt. A remény lassan hízik és időnként megmegáll, mint az esőcsepp, vagy a könnycsepp az arcon. De egyre hatalmasabbá válik és ezzel egyre könnyebbé a szív. Már közelít egy szempár, majd egy remegő kéz, és lassan, nagyon lassan a többi testrész. Az öröm is moccanni készül, már tart feléd a mindent elsöprő orgazmus. Ilyen lélekkel nem lehetsz és nem is vagy egyedül. Én, ha csak lélekben is, de mindenképp veled tartok.
1
T
Törté-Net
2007. október 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1