A+ A-

Színház után

Egyszer, jó pár évvel ezelőtt egy cégnél dolgoztam, ahol volt egy Katalin nevű kolléganőm.
Gyönyörű teste volt, sokszor gondoltam, milyen jó lenne vele egyszer összegyűrni a lepedőt. Ha rá gondoltam, mindig erekcióm volt, aminek csak maszturbálással lehetett véget vetni. A feje nem volt valami luxusnőre emlékeztető, de hát sötétben minden macska fekete. Történt egyszer, hogy színházlátogatást szerveztek a munkahelyünkről Pestre. Mivel Katika távolabbi faluban lakott, nem tudott volna hazajutni éjszaka, ezért felajánlottam neki, hogy színház után hazaviszem őt. Munka után hazamentem átöltözni, majd vissza a céghez, mert a busz onnan indult. Ahogy beléptem az irodába, azt hittem menten letámadom Katikát az asztalon! Még sohasem láttam őt ennyire szépnek, testhez simuló, csillogó fekete egyrészes ruhában ott állt előttem. Egyszer csak megszólalt:
- Akkor úgy készülj, hogy este nálunk alszol, hogy ne kelljen olyan sokat vezetned! Mire én csak annyit tudtam mondani:
- Jó, de akkor még hazaugrunk valami normális ruháért, hogy holnap reggel ne öltönyben kelljen dolgozni jönnöm.
Az egész színházi előadás alatt arra gondoltam, hogy itt az alkalom, hogy megvalósítsam álmomat Katikával. Az igazság az, hogy azt sem tudom már, hogy mi volt az előadás címe, annyira lekötötte gondolataimat a tökéletes éjszaka tervezése. A színház után hazavittem őt, az úton sokat beszélgettünk mindenféle dologról, majd hajnali egy óra körül megérkeztünk hozzájuk. Udvariasan megkérdezte, hogy éhes vagyok - e. Gondoltam magamban: " - Persze édes, a testedre vagyok kiéhezve!", de azt mondtam, hogy most nem kérek semmit.
A szobájába mentünk, ahol bekapcsolta a rádiót, amiből lágy zene szólt, majd megkérdezte, hogy táncolunk - e. Közelebb léptem hozzá, átkaroltam a derekát, s Ő hozzámsimult, majd elkezdtünk táncolni. Szerencsémre a rádióban egy lassú számot adtak, így elég közel kerülhettünk egymáshoz. A tánc közben rám nézett a szép, nagy barna szemeivel, mire én megcsókoltam. Éreztem, ahogy nyelvével nyelvemet megérinti, érzékien simogatja a számat. Nem tiltakozott, teste egyre inkább kívánta a gyönyört. Derekáról kezem egyre lejjebb csúszott, óvatosan elkezdtem simogatni formás, gömbölyű fenekét. Éreztem, ő is kíván, mert a levegőt kezdte szaporábban szedni. Ekkor kezemmel elkezdtem ruhájának cipzárját lassan, óvatosan lejjebb húzni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.47 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2015. 03. 14. szombat 17:39
Nagyon jó volt.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?