A+ A-

Kém-vallatás

Rodrigo a termálvízben ült, és hallgatózott. Tőle alig 6 méterre volt a célszemély. Gabriel Gomez, az európai fegyvermaffia feje épp egy tárgyalást folytatott a legújabb szállítmányról. A részleteket még az ifjú ügynök nem tudta, de dolgozott rajta. Gomez a téli hidegben egy termálfürdőt nézett ki ügyeinek egyeztetésére.
Rodrigo brazil kém volt; őt és társát Igort küldték, hogy tudjanak meg minél többet, és lopják el a bűnszövetkezet adatbázisát. Brazília együttműködött a NATO-val, mert túl nagy befolyást szerzett az alvilág. A titkosszolgálat azon volt, hogy feltérképezze a bűnszövetkezet hálózatát. Az ügyre a két 26 éves férfi lett ráállítva; mint ausztrál turisták voltak álcázva. Rodrigo kémkedett a vezér után, míg Igor az akció kellékei után nézett.
Nem hallott túl sokat, mert a vízben a 3 tárgyaló félen kívül még több biztonsági ember is várakozott. Nem volt olyan hülye, hogy egyedül menjen oda, és felhívja magára a figyelmet; ezért a termálstrand parkolójában megismerkedett két csinos lánnyal, akik vele tartottak. Az ismerkedés jól ment neki; brazil származása ellenére csak enyhén barnás bőre és zöldeskék szeme volt. Kellemesen szőrös és igen kisportolt testének a nők nem nagyon tudtak ellenállni, így történt ez itt is. Mivel a lányok egyre inkább jobban akartak barátkozni, ő egyre kevesebbet hallott. A két orosz lány észre sem vette, hogy a kém gyakorlatilag nem figyel rájuk. Ő épp az új KRH rakéták adatait próbálta megjegyezni. Arra eszmélt fel, hogy az egyik hölgy fogdossa. Mivel már 3 hete úton voltak, és azóta nem voltak nővel, könnyen feléledt benne a férfi. Még mielőtt komolyabb "baj" történt volna, az akciót nem akarta kockáztatni, elköszönt és kiment az öltözőbe. Miközben átöltözött újra átgondolta amit hallott, és mivel úgyis tudta lakóhelyét Gomez tábornoknak, hazament. Igor otthon volt, és épp az akció tervrajzait és menetrendjét szerkesztette laptopján.
- A holnapi fogadás a hivatal rezidenciájában lesz; csak privát vendégek mehetnek. - informálta társát
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50 2016. 12. 12. hétfő 00:31
ez már durva
#5 csaba91 2015. 05. 4. hétfő 09:41
Hát nem lettem volna a helyükben.
#4 A57L 2014. 02. 28. péntek 07:22
Egész jó.
#3 Klári 2007. 09. 28. péntek 16:00
Még nőként is izgalommal teli borzongással olvastam, tetszett.
ui.:Erzsinek üzenem, szerinetem Rodrigót kiherélték, mert csak a herezacsiját szögelték oda.
#2 Erzsi 2007. 09. 28. péntek 10:11
A here roppantás sem rossz, de egy konkrét kihrélés még jobb lenne.
#1 Törté-Net 2007. 09. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?