A+ A-

Szexkalandok 3. rész

Pedig de jó lett volna, ha marad bennem, és amíg tart az orgazmus, bennem mozog, belém élvez, kitölt! Persze nem akartunk kockáztatni, illetve én nem. Ami viszont még bódultságomon is áthatott, az az volt, hogy ezt ők tiszteletben tartották. Jézusom, visszagondolva hányszor kellett elszalajtani a pasijaimat sürgősségi fogamzásgátlóért, és aztán jöttek az aggodalmas napok. Ellentétben velük Adam és Herceg kiválóan irányították magukat, uralták ösztöneiket, és visszafogták... a "dolgot".
Na de kanyarodjunk vissza a történtekhez. Hallottam magam mögött Adam fojtott zihálását, én pedig nyöszörögve támaszkodtam Herceg combjain. Nem tudom, mennyi ideig tartott, mire helyrerázódtam úgy-ahogy. Mikorra képes voltam érzékelni a testemet kitöltő boldogságon kívül a világot, feltűnt, hogy Herceg csendesen mosolyogva cirógatja az arcom, azzal szórakozva, hogy egy állandóan az arcom elé libbenő hajtincset igyekezett kivonni a látózónájából, ami takarta arcom egy részét, én pedig még mindig gyengéden húzogatom a farkán a bőrt. Elnézést kérőn elmosolyodtam, és hátranéztem a másik srácra, aki kipirult arccal engem nézett.
- Jó volt?
Csak bólintott egyet, mi mást mondhatott volna? Helyette Herceg szólalt meg.
- Régi álmunk egy popószépségverseny győztesét megdugni hátulról.
Közönségességétől meghökkenve és csodálkozva fordultam vissza felé, még a kézimunkát is abbahagytam, igaz, csak pár pillanatra, hogy aztán lassan újrakezdjem. Kaján pillantás fogadta tekintetemet, sanda félmosollyal fűszerezve, s ennek hatására lassan én is elmosolyodtam.
- Ne aggódj, Herceg. Te is megdughatsz majd hátulról, sőt! Kötelező lesz.
- Már alig várom.
- De még nem most.
Mintha csalódottság futott volna át az arcán. Mivel őt néztem, feltűnt, hogy elnéz a fejem felett Adam irányába, és éreztem, hogy egy kicsit meglepődtek, hogy átvettem az irányítást. De nem ellenkeztek. Ritka az ilyen, hogy nem arra hajt egy pasi, hogy belédhatoljon, elélvezzen, aztán kész, a csaj magasról le van sz.rva. Nem, nekik az volt a fontos - illetve, az is - hogy én is élvezzem az együttlétet. Valljuk meg, eddig remekül alakult. Most pedig folytatása következett. Felálltam a földről, miközben Hercegre támaszkodtam, és előrehajolva lassan kidugva nyelvem ajkaim közül végignyaltam a heréjét, majd az egész falloszt alulról felfelé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 29. kedd 14:29
Ő semfogja már folytatni.
#4 genius33 2013. 01. 15. kedd 07:40
Ez igen smile mikor lesz folytatás?
#3 joozsi 2012. 02. 20. hétfő 05:23
Nagyon joó írás!
#2 Driver 2007. 09. 27. csütörtök 22:29
Kiraly! Nekem tetszik mind a 3 resz!
#1 Törté-Net 2007. 09. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?