A+ A-

Megjött a havi vérzésem és elveszett a szüzességem

Egy tini lány vagyok, kinek minden erotikus élmény nagy kalandnak számít, főleg, mikor eljön a "nagy" nap és megtörténik. Ezt a napot szeretném elmesélni nektek.
Iskolámban az utolsó órám vége felé úgy éreztem, lehet, hogy megjött. Kicsengetve a mosdóba siettem és ellenőriztem. Nem tévedtem, nem ért váratlanul, letelt a 28 nap. Készültem is erre, de arra nem, hogy pár órával később a menstruációm első napján, fogom a szüzességemet elveszteni.
Egy tampon segítségével a problémámat megoldottam. Az iskolából kilépve a lovarda felé vettem az irányt. A tanyán a karám előtt találkoztam Lacival, majd a kölcsönös köszönés után, megkértem, hogy a mai lovazás lazább legyen, azt is elmondtam, hogy miért. Bólint, hogy rendben, majd rákérdez, hogy az isiben történt e valami érdekes. Elmosolyodom, mert eszembe jutott Csilla szőrtelenítése. Miközben Lacival a lovak felé indultunk, mesélem, hogy ma tornaóra előtt az öltőzőben több lány kinevette Csillát, amiért némely testrészén szőrösebb volt a kelleténél. Szegény zavarba jött. Segíteni próbáltam. Felajánlottam, megszabadítom a kellemetlen szőrfölöslegtől, ha szeretné. Volt nálam borotva és bele egyezett. Gyors mozdulatokkal végighúztam lábán az éles pengét. Elkészülve, kérdem, hogy kéri e feljebb is. Kérte. Lehúzta a bugyiját, szétrakta a lábát, hogy ne zavarják a hajlatok a penge útját. Leguggoltam a lába közé és egy újabb kérdést tettem fel, - Milyen fazont szeretnél? Közben a kíváncsiságtól közénk sereglő, osztálytársnőink megszavazták, hogy teljes borotválást végezzek. Csilla szemébe nézve látom a beleegyező döntést. Kértem egy papírzsebit a pengefej tisztításához, és másodszorra is munkához láttam. Siettem, mert még pár perc volt hátra a becsöngetésig.
Közben lovainkhoz értünk, és be is fejeztem a délelőtti eseményről a beszámolót.
Már a lovainkkal együtt indulunk ki, mikor Laci a történet folytatását kéri. - Nincs folytatás, vége a történetnek. - válaszolom.
- Ennyi! De, hát bent voltál az osztálytársnőd lába között, azért az érdekelne, hogy mégis mit éreztél, közben. Esetleg a látvány nem hozott izgalomba?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.72 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 01. 26. vasárnap 10:46
Tetszik
#7 genius33 2013. 04. 15. hétfő 15:10
Érdekes nyes de nem rossz.
#6 atti1234 2008. 10. 1. szerda 17:05
Előre kiszámoltad a 28 napot??? DDDDDDDDDD
#5 laca 2008. 08. 12. kedd 13:05

#4 cicuus 2008. 08. 12. kedd 12:43
hogy lehet tamponnl dugni??? nem értem..:S
#3 Minerva 2007. 10. 2. kedd 22:49
Köszi!
A történet minden része igaz.
Közben nem zavart a tampon, csak a végén, amikor ki kellett vennem.
#2 smutz 2007. 10. 2. kedd 13:07
Jó a történet, de nem zavart a tampon Téged? Vagy csak képzeletszülte az egészet?
#1 Törté-Net 2007. 09. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?