A+ A-

Tanárnő vagy tanítvány?

Sziasztok Linda vagyok egy pár éve megesett sztorit szeretnék elmesélni.
Még a gimiben volt egy nagyon jó fiú barátom Zoli, én voltam a lázadó csajszi ő meg a könyvmoly típus de nagyon jól kiegészítettük egymást. Miután leérettségiztünk, mindketten más városba mentünk főiskolára, de tartottuk a kapcsolatot. Nekem elég rosszul ment a matek ő pedig egy reálzseni volt, ezért egyszer megbeszéltük, hogy elmegyek hozzá egy hétvégére, hogy korrepetáljon, én meg kicsit kidekorálom cserébe a szobáját a koleszban, mert nagyon szegényes. El is mentem egész nap jól elvoltunk, csinosítottuk a szobát, amiben 3-an laktak várost néztünk, estére pedig vettünk egy üveg bort és jót beszélgettünk. Aznap csak Ketten aludtak ott, én pedig megkaptam éjszakára a harmadig srác ágyát. Éjfél körül kerültünk ágyba, mondván holnap azért még a matekozásra is kell időt szakítani. Nem tudtam elaludni, mindig nagyon rossz alvó voltam. Már vagy jó fél órája forgolódtam a csendes szobában, mire mocorgást hallottam. Egyszer csak valaki félrehúzta a takarómat és bebújt mellém. Megijedtem fel akartam ülni, de a haver átkarolt és befogta a számat, majd a fülembe suttogta:
- Tudod mit! Meggondoltam magam! Mást is kérek a matekozásért cserébe!- és közben megsimogatta a mellemet. El akartam húzódni, de kíváncsi voltam mit akar, felizgatott a meleg lehelete a nyakamon.
- Csak akkor segítek, ha most kielégíted a vágyaim! Szeretnék veled egy kis tapasztalatot szerezni a szexben!
Tudtam, hogy nagyban segített a bor, hogy mindezt kimondja, és megtegye. Nem volt szépfiú, pocakos, kicsit pattanásos, és nem is volt túl jártas a szexben. Én viszont jó pár rosszfiú ágyában megfordultam. Már többször is éreztem a viselkedésén, hogy szívesen megdugna, de próbáltam nem észrevenni a jeleket. Most viszont, ahogy hozzám ért, merev szerszámát a fenekemhez szorítva, teljesen felizgatott a szituáció. A vaksötét szobában, még jó is volt hogy nem láttam az arcát. Na jó, gondoltam, belemegyek ebbe a játékba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.07 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2016. 02. 14. vasárnap 08:07
Egész jó!
#4 vakon53 2016. 02. 13. szombat 16:24
10 Ponnt!
#3 A57L 2014. 02. 1. szombat 04:50
Elég jó.
#2 Bikmakkocska 2013. 05. 24. péntek 12:19
Az átlagosnál valamivel jobb.
#1 Törté-Net 2007. 09. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?