A+ A-

Szilveszter

Eljött a várva várt 1999 vége, az évezred utolsó szilvesztere és itt a 2000! Erre nagyon készültem és elhatároztam, hogy minden eddiginél nagyobb szex élvezetek közepette fogom az évezred utolsó szilveszterét eltölteni, átlépni a 2000 - es évbe, szeretkezések közepette. Reméltem, hogy így is lesz.
Már hetekkel elotte el kezdtem szervezni a barátok és az internetes ismerosök között az évezred legnagyobb sexparty - ját, az élvezetek élvezetét, a gyönyörök igazi buliját. Egy baráti házaspár vállalta, hogy a családi házukban rendezhetjük meg, ami elég nagy ehhez, fedett uszoda és szauna is van benne. Ok is így akarták a 2000 - et köszönteni.
Harmincan lettünk a megbeszélések alapján. 12 fiú és 18 lány (ebbol 6 igazi leszbi).
Én az utolsó nap, azaz 1999 december 31. - e reggelén, korán keltem, hideg vizes tusfürdot vettem. A kukim, minden eddiginél is alaposabban, mostam meg. A töve körül leborotváltam a szort, a többi szort fél centisre vágtam le. Már az esti szexparty lázában égtem és ezt a kukim is érezte, mert amióta felkeltem állt egyfolytában, izzó - fényes makkal, minél elobb izgató puncikra vágyott.
Egész nap sehol sem találtam a helyem. Lassan, de elérkezett a fél 4 és elindultam, az évezred legnagyobb sexparty bulijára. Kicsit gyorsabban hajtottam a kelleténél, hogy minél elobb odaérjek, a megbeszélt címre. Nagyon izgatott voltam. Milyen lesz?
Kiderült, nem voltam egyedül, aki ilyen nagy izgalommal várta ezt a bulit, mert ahogy megérkeztem, a lakás tulajdonosa és felesége nyitott ajtót. Természetesen meztelenül és álló farokkal. Felesége, aki csodás fekete hajú, barna szemu, szép közepes, kerek, kemény mellu no volt, borotvált puncival, nagy húsos szeméremajkakkal, kilógó csiklóval, rögvest átölelt, hatalmas nyelves csókot nyomott a számra, s a másik kezével a nadrágomon keresztül megfogta már amúgy is álló kukimat. Majdnem elsültem. Ezt o is érezte, elmosolyodott, leguggolt és lassan kigombolta a nadrágom és levette, egyszerre a gatyámmal együtt. Ott ágaskodott a 15 centis kukim, mely most sokkal nagyobbnak hatott, a húsos, vastag szája elott. Belemarkolt a zacskómba és a szájába vette a kukim, nyalogatta, az elsülni készülo makkom. Csoda volt ez a helyzet! Így kezdeni az elso perceket a belépésemkor, erre nem is számítottam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.62 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 seveled 2007. 06. 3. vasárnap 12:34
kukim...:))) Ez gáz...
#2 III Richard 2006. 01. 15. vasárnap 20:57
elnagyolt... :((
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?