A+ A-

Angyal 2. rész

Angéla váratlanul nyitotta ki a szemét, nem tudta, mi ébresztette fel. A szobában csak derengett a fény, ő mégis úgy érezte magát, mintha teste napsütésben fürödne. Körülötte minden meleg volt és puha. Nyújtózkodni kezdett, mint egy elégedett macska, értetlenül figyelte testét: olyan izmai sajogtak, amikről nem is tudott, hogy léteznek. Hirtelen világosság gyúlt az agyában, eszébe jutott az előző este. Mozdulatai lelassultak, oldalra fordította a fejét és szembetalálta magát a legszebb férfi szempárral, amit életében csak látott. Gyönyörű barna szemek, hosszú, sötét szempillákkal övezve.
- Jó reggelt, Angyal - Tamás hangja rekedtesen csengett.
- Jó reggelt neked is - mosolyodott el Angéla, aztán rádöbbent, hogy a takaró a nagy nyújtózkodásban a derekáig csúszott. Gyorsan elkapta a szélét, és magára húzta. Érezte, hogy arca lángvörös színt ölt.
- Na ne már - Tamás nevetve nézett rá, átnyúlt a teste felett, majd fölébe hengeredett. Angélát megnyugvással töltötte el a test súlya, jó volt érezni magán ezt a tömény férfiasságot. Kezét Tamás hajába csúsztatta, és finoman borzolni kezdte.
- Jó reggelt - mondta még egyszer.
- Már alig tudtam kivárni, hogy felébredj - szuszogott a nyakába a férfi. - Hogy te mennyit tudsz aludni ...
Angéla elnevette magát. Sosem gondolta volna, hogy az első éjszaka után, amit együtt tölt egy férfival, ennyire oldott lesz a reggel.
- Mindenem fáj. Ez normális? - kérdezte a férfit.
- Hát ..., ez egy nagyon jó kérdés. Igazából nem vagyok tapasztalt ebben a kérdésben. És hol fáj a mindened? Itt? - egy nagy puszit nyomott az arcára. - Vagy itt? - Újabb puszi, ezúttal a nyakára. - Esetleg itt? - csúszott lejjebb, intim tájakra tévedve.
- Hé, hé, lassan a testtel! - fogta meg a fejét a lány. Borzongott a rátörő érzésektől. Igazság szerint egyáltalán nem volt ellenére a kedveskedés. És a testéhez nyomódó keménységből ítélve megérezte, hogy Tamás is izgalomba jött.
- Szabad ezt nekünk?
Tamás elnevette magát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.25 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 10. 30. csütörtök 20:50
A befejezés is jó volt.
#4 papi 2013. 11. 22. péntek 18:24
Nagyon jó
#3 v-ir-a 2011. 03. 13. vasárnap 23:18
10 pont
#2 Torkos 2007. 09. 14. péntek 07:07
Remélem ez lesz az új rend. Minden lassan a helyére kerül, és a boldogság sem fog gazdátlanul kóborolni.
A szeretkezés az élet nagy ajándéka, de ha durván a sarokba vágjuk összetörik. Sok ilyen üdítő írás kell még, hogy az öröm újra velünk legyen
#1 Törté-Net 2007. 09. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?