A+ A-

A 007-es vallatása - és ami a filmből kimaradt

- Miért hagytam elmenni - dühöngött James, és beugrott Aston Martinjába.
Az előző percben még a kaszinó éttermében csevegett a gyönyörű Vesperrel. De amiért hagyta elmenni, most elrabolták. Tudta, hogy Le Chiffer keze van a dologban, és ez még jobban idegesítette. Lassan elérte a 250 km/órás sebességet, mikor megpillantotta a lányt az úttesten; elrántotta a kormányt, de a hirtelen fékezéstől az autó felborult, és bucskázva az út mellé zuhant. Bond megsebesült, és eszméletlen volt.
Két jeep állt meg perceken belül a helyszínen, és a kába 007-est kiszedték a kocsiból. Bonddal forgott a világ; elmosódva látta, hogy karórájából a nyomkövetőt kiszedik, és a lánnyal együtt a kocsiba teszik.
Egy kikötő szerűségbe vitték; majd Bond érezte ahogy behurcolják. Az alaksori helységben tért magához; Le Chiffer embere leszabdalta róla ruháit, és meztelenül egy székre ültette. Kezeit hátul megkötötték, majd lábait szétfeszítve szintén rögzítették. A széknek, amin ült nem volt ülőkéje, így csak egy kereten ült. Nemiszerve két kitárt lába között lógott. Az ajtó becsapódott; hideg volt és sötét.
- Ez igen! Látszik, hogy keményen edzel. - sétált el előtte a sötétből Le Chiffer; izmos testére utalva.
Bond igyekezett mozdulatlan, és higgadt maradni. Ki volt képezve a nehézségekre, és tudta kivel van dolga.
- Ezért kár volt! - súgta fülébe; azzal a kezében fogott szőnyegporolót James vállára tette.
Fogvatartója lassan hátralépett; majd mellé. Engedett a szőnyegporoló kötelén, és lóbálni kezdte. Bond kezdte kapizsgálni, miről van szó; érezte, miért van szükség meztelenségére.
A kötél meglendült, és a 007-es heréit találta el.
- Tudod, nem vagyok híve a túl bonyolított kínvallatásnak. - beszélt kimérten Le Chiffer, miután Bond összeszorított fogakkal, egy nyögéssel tűrte az ütést. Támadója levette nyakkendőjét, és újra készült lecsapni; - Maradok az egyszerű, gyors és eddig még mindig bevált módszernél. Azzal meglendítette nagy erővel a porolót, és akkorát sózott a kém heréire, hogy az tőle szokatlanul hangosan feljajdult.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Erzsi 2007. 09. 14. péntek 13:28
Igazán várhattak volna amig kiheréli
#2 michale 2007. 09. 12. szerda 20:11
ez rémtörténet bazzeg.. ha van farkad akkor fáj csak attól h ezt elképzeled.. horror pf...
#1 Törté-Net 2007. 09. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?