A+ A-

Angyali történet 7. rész - Az ünnep 3. fejezet

Az ünnepség után nyolcan indultunk haza.
A kapuban Judy és férje elköszönnek. Micsoda csalódás! Azt hittem Judy is Miu-ék házában lakik és még együtt tölthetjük az estét. De nem. Judy rövid puszit nyom a számra.
- Nem foglak elfelejteni. - és elmennek.
Dermesztő hideget és éles fájdalmat érzek a szívemben. Tudom, sejtem, és szavai is azt nyomatékosítják bennem, hogy soha nem fogom viszontlátni. És kedves invitáló mosolya, amikor visszautasítottam, örökre mély seb marad a szívemben. Pedig ebből a mosolyból a világ legszebb élménye is lehetett volna.
Nehezen térek vissza a valóságba zaklatottságomból. Félig dermedten követem a többieket és ülök le a nappaliban az asztal mellé.
Sophie szabadkozva közli, hogy a végén már nem volt ideje zuhanyozni és most teszi meg, de előtte a szobájába kíséri Nuri-t. Josi a konyha felé indul, hármasban maradunk a szobában.
- Jól éreztétek magatokat? Nem bántátok meg, hogy eljöttetek? - kérdi Miurita.
- Én nagyon élveztem, nagyon jól éreztem magam. - és kérdően kedvesemre néztem. - És téged is. - tettem hozzá rajongással fordulva Miu felé.
- Nekem is rendkívül finom érzés volt. - csatlakozott a véleményemhez a kedvesem is. - Csodálatos nőket és férfiakat ismertem meg.
Ekkor lépett be Josi a szobába.
- Mit szólnál hozzá, ha megkínálnálak Miuritá-val? - fordult hozzám.
Megállt bennem az ütő. Sok meglepőt tapasztaltam már a mai napon, de azt, hogy valaki ilyen nyersen ajánlja fel feleségét, azt nem vártam. Kiszáradt a torkom, nem tudtam megszólalni, de azért egy kis izgatottságot éreztem. Josi, látva zavaromat, felnevetett:
- Ne vágj olyan rémült képet. Erre gondoltam. - és előhúzott egy palackot a háta mögül.
Felmutatta a címkéjét. Egy üveg Miurita nevű pezsgő volt.
- Ez a gazdaságunk egyik új terméke. - magyarázza - Amióta a kókusz mellett szőlőt is termelünk - amit zömében Sophie irányit - én mindig újfajta borokkal próbálkozom. Idén már pezsgőt is állítottunk elő, és Miuritá-ról neveztem el.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2014. 09. 11. csütörtök 13:25
Egész jó
#2 A57L 2013. 09. 29. vasárnap 06:38
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2007. 09. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?