A+ A-

Ikerélet 7. rész - Tamás

A terv bevált Tamás rádöbbent, hogy a kislánya, már nagylány. Julcsi persze úgy viselkedett a papájával, mint korábban, de az apában bujkáló férfi, már nem tudta figyelmen kívül hagyni a póló alól kivillanó fedetlen popsit, vagy a vele szemben lehajló lány kis domborulatait, ahogy a trikó nyakrésze a gravitációt követve belátást enged. Az apa egyre inkább a hasonlóságon gondolkodott a kislány és az anyja közt. Julcsi egyre több testhez simuló rucit kért, miniszoknyákat, és már nem elégedett meg az egyszerű pamut-bugyikkal sem. Otthon persze a vásárlás után mindig divatbemutató jött, ahol Tamásnak minden részletet meg kellett tekintenie. A férfit megdöbbentette, hogy miközben kislányát nézi, merevedése támad. Julcsi persze a legnagyobb ártatlansággal és gyermeki bájjal adta elő a dolgot, sokszor bújt apukájához hálásan, és gyakran mondogatta, hogy az ő apukája a legjobb a világon. Julcsi sokszor fészkelődött az apja ölébe, és nem nyugodott addig, míg meg nem érezte ténykedésének eredményét. Persze Tamás zavarban volt, de nem is gondolt arra, hogy mindez egy gondos terv része.
Biankáról sem feledkezzünk meg, aki menet közben nyíltan flörtölt Tamásunkkal, aki egyre kevésbé bírt gerjedelmével. Tudta, hogy be kell nőznie, mert ha nem, előbb utóbb a lányához fog nyúlni, amit viszont nem akart. A szomszéd tündérke meg már elmúlt 16, így nem kiskorú, csak fiatalkorú, ez mégsem ugyanaz. Mikor Julcsi a nagyiékhoz ment hétvégére, Tamás a tettek mezejére lépett.
- Van kedved videózni velem az este?
- Hát persze! Mit nézünk?
- Hoztam néhány filmet, majd választasz. Jó?
- Oké! És meddig mozizunk, tízkor hazazavarsz, vagy maradhatok tovább?
- Addig maradsz ameddig akarsz. Nagylány vagy már. Nem?
- Az vagyok elhiheted! Vacsi után jövök.
Tamás úgy készült, mint az első randijára, érezte hogy ez az este sok meglepetést tartogat. Leborotválta a fölösleges szőrzetet a péniszéről. Persze nem volt biztos abban, hogy odáig jutnak, de ha lány szeme elé kerül a kolbi, mégis legyen kívánatos!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.41 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2015. 03. 29. vasárnap 20:19
nagyon tetszetős a sorozat...10p
#6 A57L 2013. 08. 11. vasárnap 06:23
Elég jó.
#5 v-ir-a 2013. 04. 15. hétfő 23:19
kis huncut lány smile
#4 Laimward 2013. 04. 3. szerda 15:14
egész jó lett
#3 Kaszkadör 2012. 02. 24. péntek 15:41
smile
#2 v 2009. 03. 25. szerda 21:42
eszeveszett sorozat...
#1 Törté-Net 2007. 09. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?