A+ A-

Szex a parton

Elég régen történt, akkoriban még fiatal voltam és ártatlan. Minden évben nyaranta vakációzók jöttek hozzánk, szexi és érdekes nyelven beszéltek, és igen csak törték az angolt, de én ezt akkoriban nagyon murisnak találtam. Legtöbbször svédek, olaszok, németek, finnek, norvégok és franciák voltak - és szinte mindegyik kizárólag fiatal, és vonzó volt. Abból is a 80% - uk LÁNY volt! Ilyenkor mindig a Mennyben, mondom, a Meeeeny - ben éreztem magam.
Egy nap, kifeküdtem a partra a homokba, és hunyorogva néztem, hogy hogyan játszik a nap az árnyékával a homokban, hogyan forrósítja fel a levegot. Mikor nem bírtam, beugrottam a habokba és úszkáltam mint egy delfin. Lassan eljött az este, én pedig elmentem az esti szórakozóhelyre csajozni. A zene jó volt és villogtak a szórakozóhely fényei is, a DJ igencsak eljátszott a fényekkel. Ez alatt a néhány nap alatt történt az, hogy egyszerre több mint egy tucat lánynak csaptam a szelet. És mindezt 1 héten keresztül!! Sajnos csak azért mert a nyaraló lányok egy hétig tartózkodtak itt.
Anne - Mary volt az utolsó, akivel utoljára megismerkedtem, eléggé sötét volt, de azt kivettem, hogy finom, napbarnított bore van. Nem tunt többnek 16 - nál. Svédországból jött, és hogy mennyire felkészült erre a nyaralásra, mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy otthonról húsz doboz kotonnal engedték csak el. Látszott rajta, hogy még nem tudta kivel fogja eltölteni az utolsó éjszakáját.
Valami járhatott a fejében, mert engem mindig csak "SZEXI SRÁC" - nak hívott. Az is lehet, hogy csak azért történt mindez, mert a levego igencsak fullasztó volt idebent. És Anne - Mary illata igencsak kellemesen elbódított. Amikor magamhoz öletem ot, biztos érezte, hogy mennyire kívánom, hisz a farkam úgy állt, mint a cövek. Ennek ellenére mindig úgy tett mintha állandóan pisilnie kellene. Mielott bármit is tehettem volna, nyelvét belenyomta a számba és vadul körözni kezdett vele.
Egészen addig táncoltunk, amíg a disco be nem zárt. Majd utána is összeölelkezve mentünk ki és sétáltunk. Lesétáltunk a partra, ahol a társaság (akikbol már csak 1 - 2 lézengett) akikkel érkezett, épp a záró tábortüzet ülte körül. Mi is leültünk a tuz köré, és belekortyoltunk az italunkba. O leült velem szemben, így lassan odahajolva megcsókoltam a nyakát. Úgy manoverezem a kezemmel, hogy az ujjaimmal a bore és a pólója közé kerüljek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.88 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2014. 12. 6. szombat 06:20
8P
#7 zsuzsika 2014. 12. 6. szombat 06:01
Közepes.
#6 A57L 2014. 10. 11. szombat 11:01
6P többet nem érdemel.
#5 listike 2014. 03. 26. szerda 17:06
Jó volt.
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 1. kedd 21:10
Közepesnél jobb.
#3 sztbali 2009. 07. 21. kedd 14:40
Kicsit rövid...de azért jó 6p
#2 loui 2003. 01. 16. csütörtök 18:59
6 pont
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?