A+ A-

Táborbéli kalandom a fiúkkal

Sziasztok, Nikinek hívnak. Ez a történet június elején esett meg velem, egy táborban.
Ballagás után úgy döntöttünk, csinálunk egy kétnapos táborozást a Duna-parton. A barátaimmal, Ricsivel, Gézuval meg Anitával elmentünk a boltba, és vettünk egy csomó üdítőt, sört, meg töményt a fiúknak. Szerencsére az eladó Ricsi apukája volt, úgyhogy nem kérdezte meg, mit akarunk ennyi itallal. Még cigit is tudtunk venni.
Gézu Ladájával levittük a sátrakat meg a piát a partra. A fiúk felverték a sátrakat, én pedig behűtöttem az italt a folyóba. Lassan megjöttek az osztálytársaim is, négy fiú és három lány, mind jókedvűek voltak. Amikor leszállt az este, elkezdődött a buli.
A fiúk hoztak elemes magnót, így hát a zene is szólt hangosan, Dj Ludmilla meg Sterbinszky. Megittam egy pár boroskólát a csajokkal, hogy jókedvem legyen. Még egy kis jégert is lehúztam. Táncolni kezdtem Ricsivel, aki - ezt csak akkor figyeltem meg - nagyon jóképű volt, és a teste lebarnult a nyári napon. De hát ő a barátom, gondoltam. Meg apa szerint még fiatal vagyok ahhoz, hogy pasizzak.
Azt azért elmesélem, hogy sokat gondoltam már akkor is a szexre. Egy éve például már masztizom. Eleinte nagyon féltem, hogy kiderül, és le is buktam a nővérem előtt, de ő nem árult be, sőt beszélgettünk, és elmondta, hogy is az igazi. Ezek után feloldódtam ebben az ügyben. Már orgazmusom is volt, nem is egy.
Azon az estén azonban egy csókra vágytam. Láttam, hogy 11 körül Tündi is eltűnik az egyik fiúval az erdőben. Róla tudtam hogy már nem szűz, sőt elég sok fiúval lefeküdt, pedig ő is csak tizenöt éves. Én mért ne tehetném meg?
Egyre szorosabban simultam a Ricsihez, és megéreztem, hogy erekciója van. Addig még nem fogtam egy fiúnak se, eléggé zavarba is jöttem. Már-már azon voltam, hogy odapréselem magam, amikor egy női hangot hallottam:
- Hello Ricsi, rég láttalak! Jössz táncolni?
És Ricsit szinte elrángatták tőlem. Féltékenység mart a szívembe, ahogy megláttam, ki az. Évi volt, a 16 éves suli kurvája! Hetedikben évet kellett ismételni, és csak most ballagott. De sajnos nagyon jó alakja volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2015. 05. 10. vasárnap 15:23
Jó volt.
#2 papi 2014. 06. 7. szombat 09:44
Nem rossz
#1 Törté-Net 2007. 08. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?