A+ A-

Sophie

(A történetben álneveket használok)
Sziasztok! Sophie vagyok, 24 éves. Ismertetőjeleim közé tartozik, hogy imádok szexelni, és olyan testem van, amire igazán büszke lehetek. Kicsikorom óta vizipólózok, így egy kicsit izmosabb és persze erősebb vagyok az átlagnál, formás alakom van, a melleim nem túl nagyok, olyan normál méretűek. Mindig is a pasik kedvence voltam, a csapatomból is én voltam a legnagyobb férfifaló, szinte a lábamelőtt hevertek a jobbnál jobb csávók, de egy dolgot elismerek, sosem voltam még szerelmes. Mindig átmeneti és alkalmi kapcsolataim voltak, kihasználtam minden szexre adandó alkalmat, és ezért egyes "barátnőim" kritizáltak is nagyon. Amikor elvégeztem a gimnáziumot, általános jogtudományi karra iratkoztam. Az apám is jogász volt, és én a nyomdokaiba akartam mindenáron lépni, de ez most mellékes.
És most, amikor lediplomáztam, ahhoz, hogy ügyvéd lehessek, kell az igazságügyi vizsga, ami azzal jár, hogy 3 évig volontőrködöm az általam kiválasztott bíróságon. Viszont én most lusta vagyok, és úgy döntöttem, hogy keresek egy idegen ügyvédet, aki még friss, úgy értem, hogy nemrég tette le az igazságügyi vizsgát, egy kicsit gyakorlatozom nála, és csak utána megyek volontőrködni. El is kezdtem a keresést, mígnem rátaláltam egy 28 éves (a korát később tudtam meg) ügyvédre a telefonkönyvben. (Igaz, jobban örültem volna, ha egy nővel lesz dolgom, de sajnos nem találtam egy fiatal nőt sem a helyi ügyvédek között.) Rögtön tárcsáztam is a számot. Egy női hang szólt bele, feltételeztem, hogy a titkárnő, vagy valami hasonló.
- Halló! Jó napot kívánok, itt Sophie Daniels, Steven Roberts ügyvédurat keresem.
- Jó napot hölgyem, mindjárt kapcsolom, kérem várjon egy pillanatot.
-Köszönöm.
Kb. egy percet vártam, végül bekapcsolta a telefont a pasi.
- Halló! Jó napot kívánok, Roberts ügyvédúrral beszélek?
- Szép jó napot hölgyem, igen, én vagyok Steven Roberts, tessék.
- Sophie Daniels vagyok. Uram, én nemrég diplomáztam le, és szeretnék egy kis gyakorlatot szerezni egy ügyvéd mellett, és önre gondoltam. Ha esetleg vállalná, hogy ön mellett gyakorlatozzam, akkor nagyon hálás lennék, ugyanis most nem szeretnék még volontőrködni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 10. 26. vasárnap 04:25
Nagyon jó.
#2 sztbali 2011. 10. 4. kedd 11:56
Történt ami történt. 5 pont.
#1 Törté-Net 2007. 08. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?