A+ A-

Szex a boltban!

Szintén az interneten ismertem meg egy bp - i hölgyet, akivel már az eslő találkozás után az ágyban kötöttünk ki. Igazából semmi extra, bár minden megtörtént, aminek ilyenkor meg kell történni.
Pár hét múlva ismét Bp - en jártam és ellátogattam az említett hölgy munkahelyére. Egy ruhás butikban dolgozik, ahol elsősorban fehérneműk kaphatók. Épp volt egy vendége amikor beléptem. Szép nyugodtan megvártam, amíg elmegy, majd a nyitva táblát elfordítottam és mondtam a hölgynek, hogy most itt az ideje, hogy megtörténjen az, amiről annyit mesélt.
Történetesen nagyon sokat álmodozott arról, hogy valakivel a boltban szeretkezzen. Amint visszaértem hozzá, már kigomboltam a nadrágomat és elővettem a dákómat. Ő pedig nagy nevetve elmarkolta, és modta, hogy csak egy gyors szopásra van idő, mivel akármikor benézhet a tulaj. Beültetett a pult mögötti székbe és nagy buzgalommal szopni kezdett. Gondoltam ne csak nekem legyen jó, megkértem cseréljünk kicsit helyet és csak a bugyit húzta le, a szoknya maradt. Bebújtam a combjai közé és azonnal éreztem, hogy nagyon be van tüzesedve. Elég volt az egyik ujjammal kicsit hozzáérni, már kéjesen mozgott is a széken. Természetesen megkívántam a nyalakodást. Feltűrtem a szoknyáját a dereka köré, feltoltam a lábait a székre.
Szép puncija ott domborodott előttem. Lassan nyalogatni kezdtem a combjait a hasát, egyre közelebb a kisajkakhoz. Hirtelen széthúztam két ujjal és mélyen belenyaltam. Nagyon forró és nedves volt. Miközben szorgosan smároltam a pináját elkezdett kérlelni, hogy dugjam meg a próbafülkében gyorsan. Természetesen óhaja parancs volt. A fülkében volt egy kis szék, amire feltérdeltettem egyik lábbal, a másikat terpeszbe, kezeivel kapaszkodott a fogasokba és behatoltam. Nagyon mélyre be tudtam hatolni. Ő is kitágult rendesen és a póz is pont jó volt. Egyre jobban döngettük a falat és néha attól féltem összeborul az egész. Annyira izgató volt a helyzt és a környezet is, hogy hamar elélveztünk.
Most újra én ültem elé ő elém gugolva kiszopta a maradék ondót a farkamból. Épp hogy kissé rendbeszedtük magunkat, megjött a tulaj egy 45 év körüli jó karban lévő hölgy. A szagokból azonnal tudta mi történt előtte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.53 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2015. 10. 4. vasárnap 08:50
Nem nyer.
#6 feherfabia 2014. 12. 14. vasárnap 07:13
6P
#5 zsuzsika 2014. 11. 16. vasárnap 07:47
Gyenge.
#4 papi 2013. 09. 4. szerda 05:13
Nem rossz
#3 genius33 2012. 08. 11. szombat 05:51
smile csak picit
#2 Andreas 2005. 12. 18. vasárnap 13:05
Megélni jó lehetett, elolvasni untató-
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?