Szerelem hullámhosszán 1. rész - Mike and Miranda

Szavazás átlaga: 4.2 pont (10 szavazat)
Megjelenés: 2007. augusztus 14.
Hossz: 5 284 karakter
Elolvasva: 779 alkalommal
Miranda felkönyökölt az ágyon és furcsálva nézte a fiut aki elég jó látványt nyujtott, ahogy izzadt felsőteste megcsillant a halovány lámpafényben. Kint csönd és sötét uralkodott. Mike szemfogai megvilantak, Miranda kezdett kicsit megijedni.
– Mike mit akarsz??!
– Téged.. örökre..
Mike oda ment az ágyhoz gyors léptekkel, És lefogta a lány kezeit és a lány kétlába közé térdepelt. Miranda felakart volna sikitani de a vámpir még mielött a lány kinyithatta volna a száját szájon csókolta szenvedélyesen. Miranda vette a jelet, a fiu egyszerüen csak szerette volna érezni őt, mást nem, nem akart ártani a lánynak. Miranda probálta kiszedni a kezét Mike szoritásából. A fiu nem negedte aztán mikor rájött hogy Miranda csak átakarja őt ölelni elengedte a kezeit, majd a lány átölelte a fiut és magához huzta. Mike felült és magával huzta Mirandát is. Lassan lejjeb csusztatta Miranda toppjának pántját. A lány elpirult és nem tudta mit akar. Végre elveszteni a szüzességét, vagy inkább visszautasitja a fiu közeledését?
Miranda nem tudta mit akar de hagyta hogy a fiu levetkötesse felülröl, már csak a melltartó volt rajta. Mike lágyan visszafektette a lányt az ágyra és a háta alá nyult lassan kikapcsolva a melltartó hátsó kapocsát. Miranda elpirult, oldalra forditotta a fejét, kiszolgáltatottnak érezte magát de hagyta magát. Mike belecsókolt a lány nyakába majd lejjeb haladt a kulcscsontján keresztul a mellkasáig. Lassan levette a lányról a melltartót és a lány keblei közé csókolt. Eggyik kezét a lány eggyik mellén tartva izgatta a lány keményedő mellbimbóját. A lány másik mellét viszont a szájával és a nyelvével vette kezelésbe. Miranda felsóhajtott, lehunyta szemeit élvezte ahogy a kedvese kényezteti őt. Mike abba hagyta Miranda kényeztetését és lejjeb kuszott, kcsatolta a lány övét, majd kigombolta a farmerját. Miranda ijedten ült fel és Mike kezére tette a kezét mélyen a szemébe nézve, nem szolt semmit csak nézte a bogárfekete szemeket. Mike szemei tükrözték azt hogy csak jót szeretne tenni a lánnyal, végre megkapni őt, mindenhogy, hogy testük végre egybeforrjon.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.2 pont (10 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. szeptember 10. 09:58
#5
Nem lesz a kedvencem.
1
Andreas6
2020. március 6. 07:25
#4
Körülményes fogalmazás, rengeteg elírás és nyelvtani hiba - számomra élvezhetetlen volt.
1
z
zoltan611230
2019. november 26. 05:04
#3
Jó kis vámpír,
1
a
A57L
2019. február 11. 03:22
#2
Néhol durva,de nem rossz.
1
T
Törté-Net
2007. augusztus 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1