A+ A-

Első Kalandunk Barátnőmmel

Én egy 15éves srác vagyok. A barátnőm 16. Még nem jártunk túl régóta, de a kapcsolatunk nagyon gyorsan fejlődött. Olyannyira, hogy egyszer, mikor nála voltunk a szobájában, és az ágyán feküdtünk, hirtelen felgyorsultak az események.
Csak feküdtünk egymás mellett, és csókolóztunk. Nem tudom ez meddig tarthatott, de egy óránál biztos nem volt kevesebb... Majd kezem elindult kis felfedezőútjára kedvesem testén. Eleinte csak a szokásos területeket barangolta be: végigsimított a haján, a nyakát cirógatta, majd elindult lefelé. Tenyeremet végigsimítottam a mellén, majd a hasát kezdtem kényeztetni. Aztán ujjaim beleakadtak pólója alsó szegélyébe, és óvatosan elkezdtem fölcsúsztatni a testén. Mikor a melltartóig értem, barátnőm felült, és ülve folytattuk a csókolózást. Kezem közben fáradhatatlanul simogatta a testét.
Egy darabig tartottuk ezt a pozíciót, aztán kicsatoltam a melltartóját, és tenyeremet becsúsztattam a pánt alá. Egész mellét a tenyerembe zártam, majd elkezdtem a mellbimbóját simogatni gyengéden, épp csak érintve a bőrét. Aztán lehúztam róla a pólóját, és a melltartót, és folytattuk a csókot. Visszahanyatlott az ágyra, én pedig fölé hajolva csókoltam tovább. Kezem közben még mindig a testén barangolt, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve eltávolodtam szájától, és a nyakát kezdtem csókolgatni.
Ezt folytatva lejjebb csúsztam, és a melleit épp csak érintve az ajkaimmal, lejjebb siklottam a hasára. Körüljártam a nyelvemmel a köldökét, majd bele is mélyesztettem, közben pedig izgató csókokat leheltem hasára. Egyszer csak fölfelé kezdtem haladni a testén, és elértem a mellét. Nyelvemmel körbenyaltam a bimbót, majd számba vettem a puha dombot, és gyengéden szívni kezdtem. Barátnőm felsóhajtott, ahogy én melleivel foglalkoztam. Csak csókolgattam, nyelvemmel simogattam, majd ismét lefelé indultam. Hasán kissé elidőzve folytattam a kényeztetést, aztán észrevettem, hogy ahogy feküdt, lábait terpeszbe rakta. Ez kissé meglepett, de tudtam mit jelent. Fejemet fölemeltem, a szemébe néztem, és megcsókoltam.
Mikor szétváltunk a csókból, megérintettem a nadrágját, és kissé lejjebb toltam. Ő nemcsak hogy észrevette, de fogadta is a jelzést, és a következő pillanatban kibújt az alsóból. Ismét egy csók következett, én pedig már a bugyija pántját fogtam meg, de meglepetésemre ezt sem bánta. Ugyanúgy ledobta, mint a nadrágot. Egy szenvedélyes csók következett, én pedig óvatosan lába közé toltam a kezem. Meglepve tapasztaltam, hogy puncija szabályosan tocsogott a nedvektől. Hanyattfeküdt az ágyon, lábait kissé szétnyitotta, majd térdét följebb húzta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.64 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 10. 22. vasárnap 07:22
Hogyne dugta volna meg: a következő alkalommal, esetleg még később. Nem kapkodták el. Végre egy történet, ahol így mennek a dolgok.
#5 vakon53 2016. 03. 30. szerda 16:48
A Lány neked mikorcsinálta?
#4 utazo 2013. 12. 3. kedd 16:57
tobbet is kihozhattal volna
#3 niki 2007. 08. 14. kedd 12:43
nagyon jo
#2 karika 2007. 08. 13. hétfő 21:03
Nem dugtad meg?
#1 Törté-Net 2007. 08. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?