A+ A-

Roland 2. rész

Unottan álltam neki a házimunkának közben, pedig zenét hallgattam. Próbáltam a gondolataimat terelni az álmomról, de minduntalan sikertelenül. Megfőztem utána, pedig elmosogattam. A vízcsobogásról eszembe jutott a közös fürdésünk. A hideg futkosott a hátamon a gondolattól. Visszairányítottam az elmém a valóságba. Neki álltam a sütésnek, hiszen szoktam a kollégiumba vinni valamilyen édességet, amivel a többieket megkínálhatom. A krém keverésénél tartottam, amikor a kapu nyikorgására figyeltem fel. Nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget neki, hiszen egy barátnőm le akart jönni hozzám. Folytattam a tevékenységem. A kopogtatásra az ajtó felé fordultam. Az ereimben meghűlt a vér. Az ajtóban álló alak magasságra megegyezett Rolanddal. Gyorsan elhessegettem a gondolatot, hogy talán ő az. Kinyitottam az ajtót gombóccal a torkomban... de nem ő volt az. Csak a bátyám egy ismerőse jött. Gondolatban fellélegeztem. Hamar el is ment, mert volt még dolga. Nem bántam, mert most az egyedüllétet sokkal jobban élveztem, mint a társaságot.
Már bőven kész voltam mindennel és a számítógép előtt ültem, mikor újra nyikorgott a kapu. Az ablakhoz mentem és kíváncsian kikukkantottam. A szívem kihagyott egy ütemet. Rögtön felismertem Roland alakját, még az arcára se kellett rá néznem. Egyre jobban közeledett, majd kopogás. Szinte mozdulni sem bírtam, csak szívem vert de az nagyon gyorsan. Még egyszer kopogtatott. Kinyitottam az ajtót.
- Bejöhetek?
- Persze.
Beinvitáltam a lakásba, rögtön kínáltam üdítővel, kajával, de nem kért semmit sem. Csak beszélgettünk. Szóba került szinte minden, hirtelen látogatásának az oka is. Kiderült, hogy a nem kellett végig bent maradnia dolgozni. Úgy gondolta meglep egy találkozással, ami sikerült neki. Mint minden beszélgetésünk alkalmával, most is szóba kerültek az álmok. Szinte rettegtem attól, hogy mit kell elmondanom.
- Rólad álmodtam - mondta és bennem megállt az élet. -Kellemes volt. Főleg, hogy veled lehettem.
Ezzel még nem is lett volna gondom, hiszen már sokszor mondtuk egy másnak, hogy szeretjük a másikat, de pusztán barátságból.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.08 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 14:38
5 Pont!
#4 feherfabia 2015. 10. 11. vasárnap 07:15
Közepes!
#3 A57L 2014. 10. 2. csütörtök 07:15
Az első rész jobb volt.
#2 v-ir-a 2012. 02. 16. csütörtök 22:34
és mégis mit élhettél át???
hisz orgazmusod nem volt ( nem írtad), a szex a kölcsönösségről szól, arról, hogy mindkét fél egyaránt átélje az orgazmust
bár ezek szerint neked nem ezt jelenti....
#1 Törté-Net 2007. 06. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?